Σοκ στο Αγρίνιο: Νέο περιστατικό βίας σε σχολείο! Μαθητής χτύπησε συμμαθητή του!

Τι συνέβη;

Σοκ στο Αγρίνιο: Νέο περιστατικό βίας σε σχολείο! Μαθητής χτύπησε συμμαθητή του!

Σοκ προκαλεί η είδηση στο Αγρίνιο με ένα νέο περιστατικό βίας όταν ένας μαθητής χτύπησε έναν συμμαθητή του!

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, μαθητής μίλησε υποτιμητικά σε συμμαθητή του ο οποίος αντιμετωπίζει μαθησιακές δυσκολίες και ο δεύτερος αντέδρασε και τον χτύπησε στο πρόσωπο.

Ο μαθητής που νωρίτερα μίλησε υποτιμητικά στον συμμαθητή του θέλησε να δώσει συνέχεια στο θέμα με τη βοήθεια εξωσχολικών, όταν αυτή του η ενέργεια έγινε αντιληπτή από τη διεύθυνση του σχολείου που κάλεσε την Αστυνομία για να αποφευχθούν τα χειρότερα. Τραγωδία στην Κρήτη! Μαθητής δημοτικού πήδηξε από το μπαλκόνι του σχολείου!

Οι δύο μαθητές και γονείς τους μετέβησαν στο αστυνομικό τμήμα όπου κατεγράφη το περιστατικό αλλά καμία από τις δύο πλευρές δεν προχώρησε ακόμη σε υποβολή μηνύσεων.

Πηγή: athensmagazine.gr

Σοκ στην Κεφαλονιά: Άγριος ξυλοδαρμός σε μαθητή! Τον έστειλαν αναίσθητο στο νοσοκομείο!

Σοκ δημιουργήθηκε σε σχολείο στην Κεφαλονιά! Άγριος ξυλοδαρμός σε μαθητή από εξωσχολικό! Τον έστειλαν αναίσθητο σε νοσοκομείο!

Ένα 24ωρο μετά το περιστατικό στην Αμαλιάδα, αποκαλύπτεται ένα ακόμη άγριο επεισόδιο, μέσα σε σχολείο. Το ανήλικο παιδί μεταφέρθηκε αιμόφυρτο!

Στον απόηχο του αιματηρού περιστατικού μεταξύ δυο μαθητών στην Αμαλιάδα, όπου ένας 16χρονος μαχαίρωσε 15χρονο μέσα στο σχολείο τους, άλλο ένα σοβαρό περιστατικό που έστειλε στο νοσοκομείο έναν ανήλικο μαθητή αποκαλύφθηκε ότι έγινε μέσα στο προαύλιο ενός σχολείου, στην Κεφαλονιά.

Μαθητής έπαθε ηλεκτροπληξία στο σχολείο! Τι συνέβη;

Σύμφωνα με πληροφορίες, το μεσημέρι της περασμένης Τρίτης (29-10-2019) ένας ανήλικος μαθητής του ΕΠΑΛ Αργοστολίου βρέθηκε μετά τη λήξη των μαθημάτων στο Γυμνάσιο της περιοχής Κεραμειές, όπου φοιτούσε ως την περυσινή περίοδο. Εκεί, φέρεται να επιτέθηκε σε έναν 15χρονο μαθητή της τρίτης τάξης και τον γρονθοκόπησε για άγνωστο λόγο.

Ο 15χρονος μεταφέρθηκε αιμόφυρτος στο Γενικό Νοσοκομείο του νησιού με τραύματα στο πρόσωπο και ο πατέρας του υπέβαλε μήνυση κατά του ανήλικου δράστη, ο οποίος συνελήφθη στο πλαίσιο του αυτοφώρου. Χθες οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κεφαλονιάς.

Δυστυχώς είναι ένα πολύ σοβαρό περιστατικό το οποίο συμβαίνει σε σχολείο της Κεφαλονιάς και έχει, όπως είναι λογικό, θορυβήσει την μαθητική κοινότητα του νησιού.

Ήδη βρίσκονται σε εξέλιξη συνεδριάσεις του συλλόγου διδασκόντων και των δύο σχολείων, ενώ έχει δοθεί και εντολή από τον Διευθυντή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κεφαλονιάς και Ιθάκης κ. Δημήτρη Μαρκάτο προς τους διευθυντές των δύο σχολείων, να πράξουν τα δέοντα σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία και η υπόθεση να διερευνηθεί σε βάθος.

«Δίνουμε καθημερινά αγώνα για να αποτρέψουμε αυτές τις συμπεριφορές στα σχολεία. Τόσο εγώ όσο και ο σύλλογος διδασκόντων καταδικάζουμε τις πρακτικές βίας, είτε μέσα, είτε έξω από τα σχολεία» τόνισε η Διευθύντρια του Γυμνασίου Κεραμειών κα Μαγδαληνή Αργεντάκη.