O Σάκης Αρναούτογλου προειδοποιεί: Έρχεται κακοκαιρία εξπρές μέχρι την Παρασκευή! Ποιες περιοχές θα χτυπήσει;

Τι καιρό θα κάνει τα Χριστούγεννα;

O Σάκης Αρναούτογλου προειδοποιεί: Έρχεται κακοκαιρία εξπρές μέχρι την Παρασκευή! Ποιες περιοχές θα χτυπήσει;

Ο Σάκης Αρναούτογλου προειδοποίησε πως έρχεται κακοκαιρία εξπρές μέχρι την Παρασκευή. Ποιες περιοχές θα χτυπήσει η κακοκαιρία;

Ο μετεωρολόγος μάλιστα αποκάλυψε και πως θα είναι και καιρός τα Χριστούγεννα. Ο καιρός θα παρουσιάσει νέα επιδείνωση από το μεσημέρι της Παρασκευής και μέχρι το Σάββατο, με έντονες βροχές και καταιγίδες, αλλά και χιόνια στα ορεινά, ωστόσο αυτή όπως φαίνεται θα είναι και η τελευταία κακοκαιρία μέχρι και τα Χριστούγεννα.

Ο Σάκης Αρναούτογλου μίλησε για τα αίτια αυτής της παρατεταμένης καλοκαιρίας στην οποία θα μπει σχεδόν ολόκληρη η Ευρώπη, με υψηλές για την εποχή θερμοκρασίας και την απουσία όχι τόσο βροχοπτώσεων αλλά και χιονιού.

Δείτε επίσης τι καιρό είχε προειδοποιήσει πως θα έχουμε μέχρι την επόμενη εβδομάδα

Σάκης Αρναούτογλου: Προειδοποιεί για την ψυχρή εισβολή! Οι εξελίξεις του φαινομένου...

Για την ψυχρή εισβολή που έχουμε στην χώρα μας προειδοποιεί ο Σάκης Αρναούτογλου. Έδωσε όλες τις εξελίξεις του φαινομένου. Πόσο θα διαρκέσει;

Μέσα από το δελτίο καιρού στην ΕΡΤ, ο μετεωρολόγος αναφέρθηκε στις χαμηλές θερμοκρασίες που έχουμε τις τελευταίες ώρες.

Έδωσε όλες τις λεπτομέρειες για την εξέλιξη του φαινομένου μέχρι το βράδυ, ενώ χθες ενημέρωσε για το ποιες περιοχές είναι επικίνδυνες για τους οδηγούς.

Αρκετές περιοχές θα συνεχίσουν να δέχονται τις πρώτες χιονοπτώσεις μέχρι το βράδυ, ενώ ασθενή φαινόμενα θα σημειωθούν και την Πέμπτη.

Ο Σάκης Αρναούτογλου προειδοποιεί! «Οι πρώτες χειμωνιάτικες νιφάδες έρχονται»!

Ο Σάκης Αρναούτογλου προειδοποιεί και τονίζει! «Οι πρώτες χειμωνιάτικες νιφάδες έρχονται» και θα μας βρουν!

Πιο συγκεκριμένα, στα δύο θα... κοπεί η Ελλάδα καιρικά από το Σαββατοκύριακο, με κρύο... σκηνικό να επικρατεί στη βόρεια Ελλάδα με τον υδράργυρο να κατρακυλά από την Κυριακή και τα πρώτα χιόνια να αναμένονται την Τρίτη και σε περιοχές με σχετικά χαμηλό υψόμετρο.

Την ίδια ώρα, όμως, από τη Στερεά και νοτιότερα ο καιρός θα διατηρηθεί σχετικά «μαλακός», με τον Σάκη Αρναούτογλου να δίνει όλες τις λεπτομέρειες για την εξέλιξη αυτής της πρώτης εμφάνισης του ψυχρού μετώπου στη χώρα μας.

τελευταία άρθρα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ