Τροχαίο σοκ στη Λαμία! Νταλίκα "σφήνωσε" σε σιδεριά!

Βίντεο ντοκουμέντο!

Τροχαίο σοκ στη Λαμία! Νταλίκα

Σοκ έχει προκαλέσει το τροχαίο που έγινε πριν από λίγη ώρα στη Λαμία! Μία νταλίκα που μετέφερε τσιμέντο έχασε τον έλεγχο και "σφήνωσε" σε σιδεριά.

Ένα τραγικό τροχαίο σημειώθηκε το απόγευμα της Παρασκευής λίγο πιο έξω από τη Λαμία σε κεντρικό κόμβο όταν μια νταλίκα "σφήνωσε" στις προστατευτικές μπάρες της εθνικής οδού. Μόλις λίγες ημέρες μετά από το τροχαίο στην Πάτρα ανάμεσα σε ένα μηχανάκι και μια νταλίκα όπου καταγράφηκε από κάμερα ασφαλείας και το βίντεο κόβει την ανάσα.

Θυμίζουμε ότι χθες, ακόμα ένα σοβαρό τροχαίο έλαβε χώρα με τραυματίες στην Καλλιθέα.

Η νταλίκα μετέφερε μια τσιμεντένια γέφυρα με μήκος 40 μέτρα και βάρος 100 τόνων. Η νταλίκα με το φορτίο ερχόταν από τη Λάρισα και είχε προορισμό τα έργα του Ε65 στη Φθιώτιδα, μέχρι που το φορτίο «έσπρωξε» στην κατηφόρα το κυρίως όχημα γεγονός που είχε σαν αποτέλεσμα να σφηνώσει η νταλίκα στις προστατευτικές μπάρες.

Άμεσα για τον απεγκλωβισμό του επενέβησαν συνεργεία της Νέας Οδού, ξηλώνοντας τις μπάρες και τραβώντας με γερανούς λίγο – λίγο το φορτίο, ώστε να μπορέσει και πάλι να έλκεται από τον τράκτορα.

Σημειώνουμε ότι η κυκλοφορία προς Αθήνα δεν διακόπηκε καθόλου ενώ στις 5:18' μμ δόθηκε και πάλι σε κυκλοφορία και ο παράδρομος προς Λαμία.

Τροχαίο σοκ στην Πάτρα! Μηχανή "καρφώθηκε" σε νταλίκα!

Σοκ έχει προκαλέσει το τροχαίο που έγινε σήμερα το μεσημέρι στην Πάτρα! Μία μηχανή "ξέφυγε" από τον οδηγό της και "καρφώθηκε" με δύναμη σε μία νταλίκα!

Σοκαριστικό τροχαίο σημειώθηκε στη διασταύρωση των οδών Γλαύκου και Ευβοίας, στην Πάτρα. Μηχανάκι έπεσε πάνω σε διερχόμενη νταλίκα και οι εικόνες από κάμερα ασφαλείας κόβουν την ανάσα.

Νταλίκα κατέβαινε με κατεύθυνση το λιμάνι και ο οδηγός ενός δικύκλου που κινείτο επί της Ευβοίας δεν σταμάτησε, αντιθέτως πέρασε με μεγάλη ταχύτητα και «καρφώθηκε» στο πίσω μέρος της νταλίκας.

Να θυμίσουμε πως χθες το πρωί ένα ακόμη σοβαρό τροχαίο έλαβε χώρα, αυτή τη φορά στην Αθήνα.

Τραυματίστηκε στο κεφάλι (δεν φορούσε κράνος), όμως ανέκτησε τις αισθήσεις του.

Το μηχανάκι του βρέθηκε σε απόσταση 50 μέτρων από το σημείο της πρόσκρουσης. Ασθενόφορο του ΕΚΑΒ παρέλαβε τον νεαρό οδηγό του δικύκλου και τον μετέφερε στο Νοσοκομείο.