Ασύλληπτη τραγωδία! Γνωστοί δίδυμοι ηθοποιοί έβαλαν τέλος στην ζωή τους!

Θρήνος στον καλλιτεχνικό κόσμο..

Ασύλληπτη τραγωδία! Γνωστοί δίδυμοι ηθοποιοί έβαλαν τέλος στην ζωή τους!

Μια ασύλληπτη τραγωδία προκάλεσε θλίψη στον καλλιτεχνικό κόσμο! Έβαλαν τέλος στην ζωή τους γνωστοί δίδυμοι ηθοποιοί!

Τα πτώματα των δυο 32χρονων βρέθηκαν μέσα στο αυτοκίνητο του ενός, σε επαρχιακό δρόμο. Μέχρι στιγμής είναι άγνωστη η αιτία που οδήγησε τους δυο νεαρούς άνδρες στην αυτοκτονία.

Ο Billy και ο Joe Smith αποφάσισαν να βάλουν τέλος στις ζωές τους. Τα δυο αδέρφια συμμετείχαν στην ταινία My Big Fat Gypsy Wedding.

αδέρφια ηθοποιοί αυτοκτονία

Άλλη μια τραγωδία μετά την είδηση ότι πέθανε γνωστή ηθοποιός!

Πηγή: athensmagazine.gr

Θρήνος στον καλλιτεχνικό κόσμο! Βρέθηκε κρεμασμένος γνωστός ηθοποιός!

Γνωστός ηθοποιός βρέθηκε κρεμασμένος και προκάλεσε ασύλληπτο θρήνο στον καλλιτεχνικό κόσμο!

Σύμφωνα με κοντινά του πρόσωπα υπέφερε από κατάθλιψη και στα social media περιέγραφε τον εαυτό του ως περιπετειώδη τύπο που αγαπά την γυμναστική, τα ταξίδια και τον σκέτο καφέ.

Ο λόγος για τον 37χρονο ηθοποιό του Bollywood Kushal Punjabi, ο οποίος βρέθηκε κρεμασμένος στο διαμέρισμά του στη Βομβάη το βράδυ της Πέμπτης (26/12).

Ηθοποιός Bolywood αυτοκτονία

Σύμφωνα με τη βρετανική DailyMail, ο ίδιος άφησε ένα σημείωμα πριν βάλει τέλος στη ζωή του, αφήνοντας τη μισή του περιουσία στον 3χρονο γιο του και δηλώνοντας ότι κανείς δεν φέρει ευθύνη για τον θάνατο του.

Αυτοκτόνησε 37χρονος ηθοποιός

Μάλιστα, πριν λίγους μήνες έγινε γνωστό ότι αυτοκτόνησε γνωστός ηθοποιός από... άγχος!

Θλίψη στον καλλιτεχνικό κόσμο! Πέθανε πασίγνωστη ηθοποιός!

Θλίψη σκορπίστηκε στον καλλιτεχνικό κόσμο με την είδηση ότι πέθανε πασίγνωστη ηθοποιός!

Τον θάνατό της ανακοίνωσε ο στενός της φίλος, Phil Syracopoulos, ο οποίος διευκρίνισε ότι η υγεία της ήταν ιδιαίτερα επιβαρυμένη το τελευταίο χρονικό διάστημα.

Η Lyon έγινε γνωστή στο ευρύ κοινό ούσα μόλις 14 χρόνων, όταν ο Stanley Kubrick την επέλεξε για να ενσαρκώσει τον εμβληματικό ρόλο της «Λολίτα», στην ταινία του που βασίστηκε στο ομώνυμο βιβλίο του Vladimir Nabokov. Μάλιστα, τότε είχε καταφέρει να ξεχωρίσει ανάμεσα σε 800 (!) κορίτσια, αφού φήμες θέλουν ο σκηνοθέτης μόλις την είδα να αναφώνησε πως πρόκειται για την «τέλεια νύφη». Τότε βέβαια, σκηνοθέτης και πρωταγωνίστρια έζησαν το απόλυτο viral της εποχής καθώς προσπαθούσαν να κρατήσουν κρυφή την παρουσία της, με αποτέλεσμα να εξάπτουν ακόμα περισσότερο την περιέργεια του κόσμου.

Sue Lyon πέθανε

«Δεν θέλαμε να κάνει συνεντεύξεις ή να εμφανιστεί στην τηλεόραση παρά την απίστευτη απαίτηση του κόσμου που επιθυμούσε να τη δει. Αισθανόμασταν ότι η εικόνα που θέλαμε να διαφυλάξουμε έπρεπε να βγει φρέσκια στην οθόνη παρά μπερδεμένη μαζί με προσωπικά της γούστα. Δεν μοιάζει καθόλου με τον χαρακτήρα που υποδύεται και νιώθαμε ότι θα διακινδυνεύσουμε την αλήθεια του χαρακτήρα αν ο κόσμος μάθει από πριν την προσωπική της ζωή. […] Η «Λολίτα» είναι ο πρώτος της πρωταγωνιστικός ρόλος και προσπαθήσαμε να ξεκινήσουμε την καριέρα της με τον πιο συναρπαστικό τρόπο, “ποτισμένη” στο απόλυτο μυστήριο». εξηγούσε τότε ο σκηνοθέτης.