Πανικός στη Λαμία: Καρέ καρέ η στιγμή που αυτοκίνητο μπουκάρει σε κατάστημα!

Απίστευτο φωτογραφικό υλικό!

Πανικός στη Λαμία: Καρέ καρέ η στιγμή που αυτοκίνητο μπουκάρει σε κατάστημα!

Αδιανόητο περιστατικό συνέβη στη Λαμία όταν προκλήθηκε πανικός τη στιγμή που αυτοκίνητο μπούκαρε σε κατάστημα! Στη δημοσιότητα ήρθαν φωτογραφίες καρέ καρέ από το τη συνέβη!

Τροχαίο σημειώθηκε νωρίς το πρωί στη Λαμία με αποτέλεσμα αυτοκίνητο να «μπουκάρει» σε βιτρίνα καταστήματος. Παράλληλα συναγερμός έχει σημάνει σε όλο το λεκανοπέδιο καθώς οι εμπρηστικές επιθέσεις σε αυτοκίνητα όχι μόνο συνεχίζονται αλλά παρουσιάζουν και μεγάλη αύξηση.

Το εμβόλισε σε διασταύρωση και το πέταξε μέσα στο κατάστημα και πάνω σε ένα άλλο παρκαρισμένο αυτοκίνητο.

τροχαίο Λαμία

Το τροχαίο έγινε το πρωί στη Λαμία στη συμβολή των οδών Δροσοπούλου και Έσλιν. Ο οδηγός του ενός οχήματος παραβίασε το STOP και εμβόλισε το δεύτερο αυτοκίνητο με αποτέλεσμα, από τη σύγκρουση, να καταλήξει στη τζαμαρία καταστήματος, ενώ χτύπησε και πάνω στο παρκαρισμένο ΙΧ που ήταν στο σημείο.

Όπως αναφέρει το lamiareport.gr το τροχαίο στη Λαμία έγινε πριν ανοίξουν τα καταστήματα και έτσι δεν υπήρχε κίνηση και κόσμος στους δρόμους και τα πεζοδρόμια.

Επίσης λίγο καιρό πριν είχε συγκλονίσει τη Λαμία μία οικογενειακή τραγωδία

Τροχαίο σοκ στην Λαμία! Ξεψύχησε ενώ οδηγούσε!

Τροχαίο σοκ έγινε στην Λαμία, και ο οδηγός ξεψύχησε ενώ οδηγούσε!

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα lamiareport.gr, λίγο πριν τις 18:00 το απόγευμα ο ηλικιωμένος άνδρας με ταχύτητα 120χλμ έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου του το οποίο καρφώθηκε στις προστατευτικές μπάρες και σύρθηκε για αρκετά μέτρα μέχρι να σταματήσεις στη μέση του δρόμου.

Στο σημείο του τροχαίου


Στο σημείο έσπευσαν άνδρες της Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων Βοιωτίας και διασώστες του ΕΚΑΒ με συνοδεία γιατρού, ο οποίος διαπίστωσε ότι ο οδηγός του αυτοκινήτου ήταν νεκρός. Σύμφωνα πάντα με τις πληροφορίες της ίδιας πηγής, από τις συνθήκες του τροχαίου, αλλά και από την κατάσταση του 73χρονου, ο οποίος δεν είχε εμφανή σημάδια από τη σύγκρουση, εικάζεται ότι ο θάνατος προήλθε από παθολογικά αίτια, πιθανότατα ανακοπή, ωστόσο αυτό θα το δείξει η ιατροδικαστική έκθεση, αφού παραγγέλθηκε νεκροψία – νεκροτομή.

Το συγκεκριμένο τροχαίο έρχεται λίγες ημέρες μετά το περιστατικό που ΙΧ παρέσυρε και διαμέλισε γυναίκα μπροστά στα μάτια του άνδρα της.