Θρήνος - Πέθανε ο Μάκης Σέρβος στα 67 του χρόνια

Σήμερα η κηδεία του

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Θρήνος - Πέθανε ο Μάκης Σέρβος στα 67 του χρόνια

Θλίψη σκόρπισε πριν από λίγες ημέρες ο θάνατος του Μάκης Σέρβου που έφυγε από την ζωή στα 67 του χρόνια...

Ο Μάκης Σέρβος υπήρξε αγωνιστής της επαναστατικής Αριστεράς από το Πολυτεχνείο μέχρι τις μέρες μας. Πάντοτε στην πρώτη γραμμή των πιο ριζοσπαστικών αγώνων, πάντοτε ανυπότακτος, πάντοτε πιστός στην αντίληψη ότι ο κομμουνισμός δεν είναι κάποιο μακρινό όραμα, αλλά μια υπόθεση του εδώ και του τώρα.

Συμμετείχε στην Επιτροπή για το Στρατό, Ομάδα Συντρόφων της Άκρας Αριστεράς Ελένη, Κίνηση για την Υπεράσπιση των Κοινωνικών & Πολιτικών Δικαιωμάτων, περιοδικοί Δρόμοι, Πολιτιστικό Κέντρο των λαών της Ανατολής «ΓΕΦΥΡΑ», Συσπείρωση Ενάντια στην Κρατική Τρομοκρατία και σε πολλές ακόμη συλλογικότητες και οργανώσεις

Σύμφωνα με πληροφορίες η κηδεία του θα γίνει την Πέμπτη, στις 2.30, στο Νεκροταφείο Ζωγράφου

Πριν από λίγες ημέρες, επίσης, έφυγε από την ζωή η Ασπασία Παπαθανασίου

Θρήνος - Πέθανε ο 73χρονος Τόνι Νταν

Ο θρύλος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Τόνι Νταν, πέθανε σε ηλικία 73 χρονών σκορπίζοντας την θλίψη. Ο Ιρλανδός παλαίμαχος ποδοσφαιριστής είχε αφήσει ιστορία στους «κόκκινους διαβόλους», καθώς είχε αγωνιστεί σε 535 παιχνίδια, επίδοση που τον φέρνει στην 8η θέση των ποδοσφαιριστών με τις περισσότερες συμμετοχές.

Ο Νταν αγωνίστηκε 13 χρόνια στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και ήταν στέλεχος του πρώτου ευρωπαϊκού τίτλου που κατέκτησε η ομάδα το 1968. Παράλληλα κατέκτησε δύο πρωταθλήματα Αγγλίας κι ένα κύπελλο. Μετά τη Γιουνάιτεντ συνέδεσε το όνομά του και με την Μπόλτον όπου αγωνίστηκε για έξι χρόνια.

Οι «κόκκινοι διάβολοι» τον αποχαιρέτησαν με μια ανάρτηση στο twitter. «Τα θερμά συλλυπητήρια μας στους αγαπημένους του Τόνι Νταν. Αναπαύσου εν ειρήνη», αναφέρει μεταξύ άλλων στην ανάρτηση του ο αγγλικός σύλλογος.

Θρήνο ωστόσο, έχει σκορπίσει και η είδηση πως πέθανε ο Μάκης Σκλαβενίτης.

Τόνι Νταν πέθανε