Κρούσμα κορωνοϊού και στον Παναθηναϊκό

Συναγερμός στο ελληνικό ποδόσφαιρο

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Κρούσμα κορωνοϊού και στον Παναθηναϊκό

Ένα ακόμη κρούσμα κορωνοϊού σε επαγγελματική ομάδα εμφανίστηκε… Όπως μετέδωσε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 ο Νίκος Παγκάκης, στον τελευταίο έλεγχο για κορωνοϊό που έγινε στον Παναθηναϊκό εντοπίστηκε ένα κρούσμα.

Ο ποδοσφαιριστής που βρέθηκε θετικός ήδη έχει απομονωθεί από την υπόλοιπη ομάδα, η οποία ακολουθώντας το πρωτόκολλο που εφαρμόζεται σε αυτές τις περιπτώσεις θα υποβληθεί σε νέα τεστ προτού δοθεί άδεια επιστροφής στις προπονήσεις. Επίσης έχουν κινηθεί ήδη οι διαδικασίες για απολύμανση των χώρων στο Κορωπί.

Μετά από τη συγκεκριμένη εξέλιξη το προγραμματισμένο για το Σάββατο φιλικό με τη Μαρκό (18:30) είναι αμφίβολο αν θα διεξαχθεί, ενώ χθες βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό και ο Σεμέδο του Ολυμπιακού.

Πηγή: sport-fm.gr

Πέρα από τον Παναθηναϊκό, κρούσμα κορωνοϊού βρέθηκε και στην ΑΕΚ

Όλο και περισσότερα γνωστά "ονόματα" προσβάλλει ο κορωνοϊός, αποδεικνύοντας ότι κανείς δεν είναι άτρωτος και ότι ο εν λόγω ιός δεν κάνει διακρίσεις. Ανησυχητική είναι η είδηση πως διαγνώσθηκε θετικός στον κορωνοϊό ένας παίκτης της ΑΕΚ καθώς έντονο είναι το άγχος που έχει δημιουργεί για τυχόν διασπορά του ιού και σε άλλους αθλητές.

Αναλυτικότερα, θετικός στον κορωνοϊό βρέθηκε μέλος της ομάδας μπάσκετ της ΑΕΚ που συμμετέχει στην αποστολή της στα Γιάννινα για την προετοιμασία της για την νέα σεζόν όπως ανακοίνωσε η ΚΑΕ.

Θετικός στον κορωνοϊό αθλητής της ΑΕΚ

Αυτή η είδηση προέκυψε μετά από τεστ, τα οποία βάσει πρωτοκόλλου επαναλαμβάνονται ανά τακτά χρονικά διαστήματα.Αναλυτικά αναφέρει η ανακοίνωση της ΚΑΕ:

Με αίσθημα κοινωνικής ευθύνης η ΑΕΚ ΒC ανακοινώνει, ότι αθλητής της Ομάδας μας διεγνώσθη θετικός στην COVID-19. Η κατάστασή του θα παρακολουθείται συστηματικά από τους ειδικούς και από το ιατρικό επιτελείο μας.

Κορωνοϊός ΑΕΚ παίκτης

Tα υπόλοιπα μέλη και οι αθλητές πρόκειται να υποβληθούν στις απαραίτητες εξετάσεις, ενώ ακολουθούνται όλα τα προβλεπόμενα, σύμφωνα με το πρωτόκολλο Υγείας του ΕΟΔΥ.

Προδήλως διεκόπη η προετοιμασία της Ομάδας. H AΕΚ ΒC εύχεται περαστικά και ταχεία ανάρρωση στον αθλητή μας.

ΠΗΓΗ: protothema.gr

Παράλληλα, στις 7 Σεπτεμβρίου τα σχολεία ανοίγουν. Δείτε εδώ τι προβλέπεται να εφαρμοστεί σε περίπτωση κρούσματος σε σχολείο.