Επίθεση με βιτριόλι: Τι αποκάλυψε το κινητό της 35χρονης!

Σοκάρουν οι εξελίξεις!

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Επίθεση με βιτριόλι: Τι αποκάλυψε το κινητό της 35χρονης!

Σοκάρουν οι αποκαλύψεις για την υπόθεση με το βιτριόλι! Το κινητό της 35χρονης αποκάλυψε πως η κατηγορούμενη παρακολουθούσε την Ιωάννα πάνω από ένα ολόκληρο χρόνο!

Οι άνδρες της ασφάλειας εντόπισαν στο κινητό της 35χρονης, την εφαρμογή trackerhome, η οποία είναι ιδιαίτερα γνωστή για παρακολουθήσεις, με την κατηγορούμενη να έχει τοποθετήσει στο αυτοκίνητο της Ιωάννας 3 πομπούς παρακολούθησης, προκειμένου να μπορεί να βλέπει ανά πάσα στιγμή στο κινητό της τις κινήσεις της Ιωάννας.

Και τα ευρήματα δεν σταματούν εκεί. Στη συσκευή βρέθηκαν φωτογραφίες από την είσοδο της πολυκατοικίας της Ιωάννας στο Μοσχάτο, οι οποίες είχαν τραβηχτεί στις 20 Ιουνίου του 2019, δηλαδή σχεδόν έναν χρόνο πριν την επίθεση. Επιπλέον υπάρχουν κι άλλες αποκαλύψεις!

Επίσης, η 35χρονη κατηγορούμενη φέρεται να ξεκίνησε να παρακολουθεί και τον χώρο εργασίας της άτυχης Ιωάννας από τις 29 Ιανουαρίου. Οι αστυνομικοί εντόπισαν φωτογραφία με απεικόνιση χάρτη με συντεταγμένες που αντιστοιχούσαν σε σημείο λίγα μέτρα από το σημείο της επίθεσης.

Στις 8 Μαΐου, η δράστις εντοπίζει κατάστημα με περούκες στο περιστέρι και αποθηκεύει φωτογραφία του καταστήματος στο κινητό της. Λίγες ημέρες αργότερα, στις 16 Μαΐου, αποθηκεύει νέα φωτογραφία με εταιρεία ταξί, ενώ 19 Μαΐου, η 35χρονη καταχωρεί έναν αριθμό που ανήκει σε μια οδηγό ταξί. Πρόκειται για το ταξί με το οποίο είχε σχεδιάσει να διαφύγει από το σημείο της επίθεσης.

Τώρα το ενδιαφέρον στρέφεται σε όσα πρόκειται να πει στον ανακριτή η 35χρονη κατηγορούμενη όταν απολογηθεί. καθώς μέχρι στιγμής κρατά το στόμα της κλειστό.

Επίθεση με βιτριόλι: Συγκλονίζει η πρώτη φωτογραφία της Ιωάννας μετά την επίθεση!

Τη νέα πραγματικότητα προσπαθεί να συνηθίσει η 34χρονη Ιωάννα μετά τη φρικτή επίθεση με βιτριόλι που δέχτηκε τον περασμένο Μάιο. Η πρώτη της ανάρτηση ήρθε και είναι η αλλαγή φωτογραφίας της στα social media!

Την ώρα που η δράστιδα παραμένει στις φυλακές Θήβας με ολοένα και περισσότερα ενοχοποιητικά στοιχεία να κάνουν την εμφάνισή τους, η Ιωάννα περνά τις πρώτες ημέρες στο σπίτι της εξακολουθώντας, ωστόσο, να βλέπει τους θεράποντες ιατρούς της σε εβδομαδιαία βάση.

Τα μηνύματα συμπαράστασης είναι πολλά, με την ίδια να κάνει την πρώτη της ανάρτηση στο Facebook ύστερα από 4 μήνες απουσίας. Η Ιωάννα αντικατέστησε την παλιά φωτογραφία του προφίλ της με μία καινούργια, η οποία έχει ιδιαίτερο νόημα και περνά πολλά μηνύματα σε ό,τι αφορά στην τρέχουσα ψυχολογική της κατάσταση.

Πρόκειται για μία φωτογραφία – γροθιά στο στομάχι. Ένα ανατριχιαστικό σκίτσο που απεικονίζει μια ξανθιά γυναίκα να κοιτάζει το πρόσωπό της στο καθρέφτη, με αυτό που τελικά βλέπει να είναι ένα πρόσωπο γεμάτο λουλούδια.

Τα σχόλια ήταν πολλά, με την Ιωάννα να μην μπαίνει στη διαδικασία να πει τίποτα περισσότερο.

Ιωάννα Βιτριόλι