Γλυκά Νερά: Συγκέντρωση στο Σύνταγμα για τη δολοφονία της Κάρολαϊν

Με κεριά και πανό για τη μνήμη της

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Γλυκά Νερά: Συγκέντρωση στο Σύνταγμα για τη δολοφονία της Κάρολαϊν

Λίγα 24ωρα μετά την ομολογία του 32χρονου πιλότου, πραγματοποιήθηκε συγκέντρωση στο Σύνταγμα στη μνήμη της Κάρολαϊν, για όλες τις γυναίκες που έχουν βιώσει οποιαδήποτε μορφή κακοποίησης ή έχουν δολοφονηθεί.

Η συγκέντρωση ξεκίνησε στο Σύνταγμα στις 19:30 του Σαββάτου. Εκεί βρέθηκαν περίπου 80 άτομα μεταξύ των οποίων άνδρες και γυναίκες.

Δεκάδες γυναίκες ντυμένες στα μαύρα και έχοντας ζωγραφισμένα κόκκινα χέρια στο λαιμό ζητούν να μπει ένα τέλος στον κατάλογο γυναικοκτονιών στην Ελλάδα.

«Οι γυναικοκτόνοι έχουν τα κλειδιά του σπιτιού μας» λέει ένα από τα πανό, ενώ ένα άλλο σημειώνει «καμία άλλη δολοφονημένη».

Αναψαν μάλιστα και κεριά οι γυναίκες που συγκεντρώθηκαν στο Σύνταγμα προς τιμήν της Καρολάιν, αλλά και των γυναικών που έχουν υπάρξει θύματα.

Στιγμιότυπα από την συγκέντρωση στη μνήμη της Κάρολαϊν

«Κοιμάμαι και ξυπνάω με αυτό...»

Σε πολύ βαρύ κλίμα ξεκίνησε το πρωί του Σαββάτου η εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου μιας η αγαπημένη παρουσιάστρια ήταν πραγματικά συντετριμμένη με το στυγερό έγκλημα στα Γλυκά Νερά και με το γεγονός ότι ο δολοφόνος της άτυχης Κάρολαϊν ήταν τελικά ο σύζυγός της.

Λίγο μετά την ομολογία του πιλότου, η Σίσσυ Χρηστίδου έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μία συγκλονιστική ανάρτηση για την Κάρολαϊν και το μωρό της, ενώ σήμερα εξήγησε πως αισθάνεται «προδομένη» αφού και η ίδια είχε συνομιλήσει με τον Μπάμπη και τον είχε υποστηρίξει πολύ.

«Eγώ προσωπικά είμαι πολύ ταραγμένη, έχω συγκλονιστεί με αυτή την υπόθεση πάρα πολύ, είναι σα να με αφορά προσωπικά και δεν ξέρω και πάρα πολύ κόσμο.

Το έχω πάρει πάρα πολύ μέσα μου… Κοιμάμαι και ξυπνάω με αυτό και δεν μπορώ να συγκεντρωθώ πουθενά αλλού, δεν ξέρω γιατί το έχω πάρει τόσο προσωπικά! Είκοσι χρόνια κάνω αυτή τη δουλειά δεν μου έχει ξανασυμβεί…», είπε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια.