Θλίψη - Έφυγε από τη ζωή ο Αδαμάντιος Βασιλάκης

Υπηρέτησε ως διπλωμάτης σε διάφορες θέσεις.

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Θλίψη - Έφυγε από τη ζωή ο Αδαμάντιος Βασιλάκης

Από την ζωή έφυγε πριν μερικές ώρες ο πρέσβης ε.τ Αδαμάντιος Βασιλάκης, ο οποίος υπηρέτησε ως διπλωμάτης σε διάφορες θέσεις.

Με ανακοίνωσή του το υπουργείο Εξωτερικών αναφέρεται στην απώλεια του Αδαμάντιου Βασιλάκη.

Η ανακοίνωση για τον θάνατο του Αδαμάντιου Βασιλάκη.

Το Υπουργείο Εξωτερικών θρηνεί την απώλεια του Πρέσβη ε.τ. Αδαμάντιου Βασιλάκη, ενός εξαίρετου διπλωμάτη που τίμησε την πατρίδα και απετέλεσε υπόδειγμα και πηγή έμπνευσης για όλους όσους είχαν την τύχη να τον γνωρίσουν.

Ο Πρέσβης Αδαμάντιος Βασιλάκης εισήλθε στη Διπλωματική Υπηρεσία του Υπουργείου Εξωτερικών το 1972 και κατά τη διάρκεια της θητείας του υπηρέτησε σε καίριες θέσεις στην Ευρωπαϊκή Ένωση και τα Ηνωμένα Έθνη.
Την περίοδο 2002-2007 διετέλεσε Μόνιμος Αντιπρόσωπος της Ελλάδος στα Ηνωμένα Έθνη.

Το 2005-2006 εκπροσώπησε την Ελλάδα στο Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ. Από το 2007 ήταν επικεφαλής διαπραγματευτής της Ελλάδας στις διαπραγματεύσεις με τον Προσωπικό Απεσταλμένο του ΓΓΗΕ για το ονοματολογικό, Μ. Nimetz.Υπηρέτησε την Ελλάδα με εντιμότητα, αξιοπρέπεια και πίστη στο καθήκον.

Ο Υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Δένδιας, η πολιτική και υπηρεσιακή ηγεσία του Υπουργείου, καθώς και οι συνάδελφοί του εκφράζουν θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του, ενώ θλίψη προκάλεσε και ο θάνατους πολύ γνωστού ηθοποιού.

Θρήνος επικρατεί και στην ΕΡΤ

Θρήνος επικρατεί στην ΕΡΤ, μετά την είδηση πως έφυγε από τη ζωή ο Γιώργος Βλαζάκης σε ηλικία 61 ετών. Μάλιστα, το κανάλι εξέδωσε και ανακοίνωση για τον θάνατο του.

Με θλίψη η οικογένεια της ΕΡΤ αποχαιρετά τον συνάδελφο Γιώργο Βλαζάκη, ο οποίος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 61 ετών.

Ο Γιώργος Βλαζάκης εργαζόταν από το 1987 στο Τμήμα Ηλεκτρονικής Επεξεργασίας Εικόνας και Ήχου της ΕΡΤ, προσφέροντας τις υπηρεσίες του στη δημόσια ραδιοτηλεόραση με επαγγελματισμό, ευσυνειδησία και ήθος.

Η διοίκηση της ΕΡΤ εκφράζει τα ειλικρινή συλλυπητήριά της στην οικογένεια και στους οικείους του.

ΕΡΤ θάνατος Γιώργου Βλαζάκη

Το βράδυ του περασμένου Σαββάτου έφυγε απο κοντά μας σε ηλικία 61 ετών ο συνάδελφος μοντέρ Γιώργος Βλαζάκης.’Ενας ευγενέστατος άνθρωπος, βαθύτατα ανθρωπιστής, με αρχές και αξίες που δεν τις αρνήθηκε μέχρι το τέλος της ζωής του. Ένας αξιαγάπητος συνάδελφος, εργατικός και τίμιος που επί 33 χρόνια προσέφερε με αξιοσύνη και επαγγελματισμό τις υπηρεσίες του στη δημόσια ραδιοτηλεόραση.

Η απώλεια του συνάδελφου Γιώργου είναι μεγάλη για όλους μας, κυρίως όμως για τη σύζυγο και τα δύο του παιδιά στους οποίους εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια.

Καλό Παραδεισο συνάδελφε και φίλε Γιώργο.