Ζάκυνθος: "Τσακίζει" κόκαλα ο πατέρας του 9χρονου που πέθανε - «Ακούμπησε το σώμα του σε...»

Έτσι έφυγε ακαριαία από τη ζωή

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Ζάκυνθος:

Το δικό της δράμα ζει μια οικογένεια από την Ζάκυνθο καθώς από την μια στιγμή στην άλλη έχασαν το 9χρονο αγόρι τους το οποίο πέθανε από ηλεκτροπληξία την ώρα που έπαιζε.

Ο πατέρας του παιδιού ανέφερε χαρακτηριστικά: «Το παιδί πήγε να παίξει εκεί, μας έφυγε για πέντε λεπτά και συνέβη το κακό. Είχε 3 χρόνια που έπαιζε εκεί το παιδί. Τα καλώδια ήταν ανοιχτά. Ακούμπησε το σώμα του σε καλώδια και πάει» είπε ο τραγικός πατέρας. Περιγράφοντας, δε, στο MEGA τις πρώτες στιγμές αφού διαπίστωσε ότι το παιδί του έχει χτυπηθεί από το ηλεκτρικό ρεύμα είπε «το πήρα στα χέρια, του έδωσα ένα φιλί και το άφησα, το παιδί ήταν σχεδόν πεθαμένο όταν έφτασα εκεί».

Με εμφανή τη συγκίνησή του, δε, ο πατέρας του άτυχου 9χρονου, κατέληξε «σε κανέναν γονιό να μην συμβεί αυτό, κανείς να μην χάνει το παιδί του» επαναλαμβάνοντας ότι θα κινηθεί νομικά κατά του ξενοδοχείου.

Δείτε παρακάτω τις δηλώσεις του πατέρα

Το χρονικό της τραγωδίας στην Ζάκυνθο

Το άτυχο παιδί έπαιζε μαζί με τους φίλους του, δίπλα από το σπίτι του, όταν πήγε να κρυφτεί πίσω από τις εγκαταστάσεις κλιματιστικών ενός ξενοδοχείου.

Κάποιο απ’ αυτά, ωστόσο, παρουσίασε διαρροή ρεύματος και όταν το παιδί ακούμπησε πάνω του, σκοτώθηκε ακαριαία.

Το πλήρωμα του ασθενοφόρου δεν κατάφερε να το επαναφέρει στη ζωή, βυθίζοντας τη μικρή τοπική κοινωνία στη θλίψη.

Το άτυχο παιδί μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Ζακύνθου, χωρίς σφυγμό. Όλοι οι γιατροί έπεσαν πάνω του, αλλά δυστυχώς δεν μπορούσαν να κάνουν κάτι.

Στο σημείο της τραγωδίας έφτασε και η Αστυνομία, η οποία προσήγαγε τον ιδιοκτήτη του ξενοδοχείου στο χώρο του οποίου έχασε τη ζωή του το 9χρονο αγόρι.