Θεσσαλονίκη: Σύγκρουση τραίνου με φορτηγό

Έσπευσε άμεσα ασθενοφόρο

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Θεσσαλονίκη: Σύγκρουση τραίνου με φορτηγό

Τρόμο έχει προκαλέσει η είδηση πως πριν από λίγη ώρα, έξω από τη Θεσσαλονίκη, ένα τραίνο συγκρούστηκε με φορτηγό. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες που έχουν κυκλοφορήσει, στο σημείο έσπευσαν ασθενοφόρα ενώ πλήθος κόσμου συγκεντρώθηκε για να δει τι έχει συμβεί.

Πρόκειται για την αμαξοστοιχία 36-32 που εκτελούσε το δρομολόγιο από Σέρρες προς Θεσσαλονίκη. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες το φορτηγάκι ακινητοποιήθηκε πάνω στις γραμμές του τρένου και στη συνέχεια η αμαξοστοιχία το παρέσυρε με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ο οδηγός του φορτηγού, ενώ πριν λίγες μέρες, την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο άφησε ένας 15χρονος.

Τι συνέβη ακριβώς στη Θεσσαλονίκη με το τραίνο και το φορτηγό

Στο σημείο έχει σπεύσει η Πυροσβεστική με 2 οχήματα και 6 πυροσβέστες. Σύμφωνα με το grtimes.gr, ζητήθηκε και από το ΚΤΕΛ Θεσσαλονίκης να στείλει ένα λεωφορείο στο σημείο, για να παραλάβει τους επιβάτες του τρένου, που φαίνεται πως δεν τραυματίστηκαν.

Πλέον οι προσπάθειες επικεντρώνονται στον οδηγό του φορτηγού που αναμένεται να μεταφερθεί σε νοσοκομείο. Μέχρι στιγμής δεν έχουν αποσαφηνιστεί οι λόγοι που το φορτηγό που οδηγούσε βρέθηκε πάνω στις γραμμές του τρένου.

Θεσσαλονίκη σύγκρουση τραίνου με φορτηγό