Τραγωδία Πάτρα: « Μαμά, δεν μπορώ να αναπνεύσω» - Ανατριχιάζουν οι αναρτήσεις της Ρούλας λίγο καιρό πριν

Στο επίκεντρο επανέρχονται λόγια της μητέρας

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Τραγωδία Πάτρα: « Μαμά, δεν μπορώ να αναπνεύσω» - Ανατριχιάζουν οι αναρτήσεις της Ρούλας λίγο καιρό πριν

Υπό τη νέα συνθήκη που έχει πάρει η υπόθεση της Πάτρας, όλα τα δεδομένα που συνδέονταν με τα γεγονότα αποκτούν άλλο νόημα ειδικά όταν έρχονται στο προσκήνιο νέες πληροφορίες. Την ώρα που στο επίκεντρο της έρευνας των Αρχών επανέρχεται ο θάνατος της σπιτονοικοκυράς του ζευγαριού, νέες αναρτήσεις της Ρούλας έρχονται στην επιφάνεια.

Στο επίκεντρο λοιπόν επανέρχονται λόγια της μητέρας μετά τους θανάτους των παιδιών της, που με τις νεότερες εξελίξεις, αποδίδουν φρικιαστικές εκτάσεις. Η εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» δημοσίευσε μία άκρως σοκαριστική ανάρτηση μόλις τρεις μήνες μετά τον χαμό της Μαλένας, όπου παρουσιάζει έναν διάλογο με την κόρη της λίγο πριν από το τέλος.

Η ανατριχιαστική ανάρτηση της Ρούλας Πισπιρίγκου

Σε αυτή γράφει χαρακτηριστικά:

«Μαμά φοβάμαι.

Μην φοβάσαι! Εγώ είμαι εδώ…

Μαμά, δεν μπορώ να αναπνεύσω…

Πάρε με αγκαλιά, κλείσε τα μάτια και πάμε ένα ταξίδι όπου δεν υπάρχει πόνος.

Κράτα Θεέ μου τον παράδεισο δροσερό θα έρθουν τα παιδιά να παίξουν!».

«Από εδώ και πέρα...» - Ο Μάνος "σπάει" για πρώτη φορά την σιωπή του μετά την σύλληψη της Ρούλας

Την σιωπή του για πρώτη φορά μετά την σύλληψη της Ρούλας Πισπιρίγκου έσπασε ο Μάνος Δασκαλάκης, μέσα από μια αποκλειστική συνέντευξη που εξασφάλισε ο Πέτρος Κουσουλός για το ereportaz. Το μεσημέρι του Σαββάτου 2/4, η εκπομπή Καλύτερα δε γίνεται παρουσίασε ένα απόσπασμα.

Ο Μάνος Δασκαλάκης έχει διαχωρίσει τη στάση του από την πρώην σύζυγό του και δηλώνει πως το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι να μάθει τι έχει συμβεί στα τρία του παιδιά, όπως επισήμανε και στην εκπομπή Φως στο τούνελ.

«Δεν είμαι εξαφανισμένος. Έχω πάθει το μεγαλύτερο σοκ της ζωής μου. Δεν περίμενα ότι θα φτάσω στα 30 μου και θα μάθω κάτι τέτοιο. Δεν έχω κανέναν λόγο να κρυφτώ. Δεν έκρυψα ποτέ τίποτα και ποτέ δεν έχω να κρύψω κάτι. Σε κάθε θάνατο έλεγα ότι μετανιώνω που δουλεύω τόσες ώρες για να κάνω το καλύτερο για τα παιδιά μου και δεν έχω ζήσει κάποιες στιγμές μαζί τους. Αν μετάνιωνα μια φορά τότε, μετανιώνω 50 τώρα.

Πάντα δούλευα για να τους κάνω το καλύτερο. Ποτέ δεν περίμενα ότι θα φτάσει αυτή η στιγμή. Από εδώ και πέρα η θέση μου είναι ξεκάθαρη. Δεν έχω να φοβηθώ κανέναν και τίποτα. Θέλω να μάθω την αλήθεια για τα παιδιά μου. Από που βρέθηκε η κεταμίνη. Από που την προμηθεύτηκε. Πως την έδωσε; Τι έγινε με τα άλλα δυο μου παιδιά» ανέφερε μεταξύ άλλων ο Μάνος.