Πάτρα: «Ποια σειρά θα ακολουθήσει;» - Η όλο νόημα ανάρτηση του Θ. Κατερινόπουλου

Άφησε πολλά υπονοούμενα

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Πάτρα: «Ποια σειρά θα ακολουθήσει;» - Η όλο νόημα ανάρτηση του Θ. Κατερινόπουλου

Ο Θανάσης Κατερινόπουλος, λίγο αργότερα μετά την απόφαση για προφυλάκιση της Ρούλας Πισπιρίγκου, έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter δύο προτάσεις μόνο, γεμάτες, όμως, νόημα.

Η όλο νόημα ανάρτηση του Θανάση Κατερινόπουλου για την προφυλάκιση της Πισπιρίγκου

Η ανάρτηση του Θανάση Κατερινόπουλου

«Προφυλακίστηκε. Και τώρα ποια σειρά θα ακολουθηθεί;», έγραψε, συγεκριμένα, o Ταξίαρχος εν αποστρατεία της Ελληνικής Αστυνομίας και επίτιμος πρόεδρος των αξιωματικών της αστυνομίας, αφήνοντας πολλά υπονοούμενα για πιθανούς ενόχους στο έγκλημα αυτό ή των άλλων δύο κοριτσιών, της Ίριδας και της Μαλένας.

Δεν είναι γνωστό ακόμη εάν υπάρχουν νέα στοιχεία, ωστόσο, στο τέλος, θα φανεί εάν η δήλωση αυτή του του αξιωματικού ήταν προφητική.

Έξαλλος ο Κατερινόπουλος: «Εσύ κύριε μπαμπά πού είσαι;» - ''Αδειάζει'' ανεπανόρθωτα τον Μάνο

Με τις τελευταίες εξελίξεις που βγαίνουν στο φως αναφορικά με την υπόθεση της Πάτρας, ένα από τα πρόσωπα που επιδιώκουν να φιλοξενούν όλες οι εκπομπές είναι ο Θανάσης Κατερινόπουλος, μιας και έχει τεράστια εμπειρία στο χώρο και φυσικά έχει πέσει μέσα στις μέχρι τώρα προβλέψεις του.

Ο εν αποστρατεία αξιωματικός της αστυνομίας βρέθηκε στην εκπομπή Αλήθειες με τη Ζήνα την Παρασκευή 1/4 και δε μπόρεσε να κρύψει για άλλη μια φορά την οργή του για το πρόσωπο του Μάνου Δασκαλάκη. Του επίρριψε φανερά τις ευθύνες για τις πράξεις της γυναίκας του μιλώντας με φανερά ειρωνικό ύφος.

«Εσύ κύριε μπαμπά πού είσαι; Εγώ θα της έβγαζα τα μάτια…», είπε χαρακτηριστικά ο Θανάσης Κατερινόπουλος στην αέρα της εκπομπής του Star.