Πάτρα: Το μεγάλο χρέος της οικογένειας Δασκαλάκη στη ΔΕΗ - Απλήρωτες οι κηδείες των 3 κοριτσιών

Νέα στοιχεία στο φως

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Πάτρα: Το μεγάλο χρέος της οικογένειας Δασκαλάκη στη ΔΕΗ - Απλήρωτες οι κηδείες των 3 κοριτσιών

Ολοένα και περισσότερες εξελίξεις σημειώνονται αναφορικά με την υπόθεση στην Πάτρα και τον ανεξήγητο θάνατο τριών κοριτσιών του Μάνου Δασκαλάκη και της Ρούλας Πισπιρίγκου.

Το μεγάλο χρέος της οικογένειας Δασκαλάκη στη ΔΕΗ

Σύμφωνα με πληροφορίες του Star, το διάστημα 2017-2019 υπήρχε ένα χρέος στη ΔΕΗ της τάξεως των 7.500 ευρώ στον πρώτο όροφο του ακινήτου, όπου ζούσε το ζευγάρι. Από τις 24/09/17 ο Μάνος Δασκαλάκης έχει πληρεξούσιο να εκπροσωπεί τη σπιτονοικοκυρά σε υπηρεσίες, όπως στη ΔΕΗ. Στη συγκεκριμένη παροχή εμφανίζεται κι ένα χρέος 520 ευρώ για το διάστημα 2019-2021, παρόλο που η Ευγενία Κούτρα είχε πεθάνει από το 2020.

Μάλιστα, αποκαλύφθηκε πως καμία από τις κηδείες των τριών κοριτσιών δεν έχει πληρωθεί από την οικογένεια ενώ ένας συνάδελφος του Μάνου ανέφερε πως είχε συγκεντρωθεί κάποιο χρηματικό ποσό για μία από τις κηδείες, τα οποία έδωσαν στην οικογένεια (δείτε εδώ αναλυτικά πόσο κόστισε η κηδεία της Τζωρτζίνας).

Στο καρναβάλι ο Μάνος και η Ρούλα το 2020 - Το βίντεο 8 μήνες μετά το θάνατο της Μαλένας

Όπως ήρθε στο φως της δημοσιότητας από το protothema.gr η Ρούλα Πισπιρίγκου και ο Μάνος Δασκαλάκης, λίγους μήνες μετά το θάνατο της Μαλένας, χόρευαν και τραγουδούσαν σε μαγαζί της Πάτρας στο καρναβάλι. Μπορεί εκείνη τη χρονιά λόγω κορωνοϊού να μην έγινε επίσημα καρναβάλι, αλλά τα καταστήματα ήταν ανοιχτά και οι άνθρωποι στους δρόμους όπως πάντα.

Αυτή τη φορά ένα ακόμα βίντεο που αναπαράγεται από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, δείχνει το ζευγάρι, οκτώ μήνες μετά το θάνατο του πρώτου τους παιδιού, της 3,5 ετών κόρης τους Μαλένας, να διασκεδάζουν. Η κόρη τους, έφυγε από τη ζωή τον Ιούλιο του 2019.

Λίγους μήνες μετά λοιπόν στις 2 Μαρτίου 2020, ο Μάνος και η Ρούλα χορεύουν και τραγουδούν μαζί σε μαγαζί της Πάτρας, και μάλιστα εκείνη την εποχή, ήταν έγκυος στην Ίριδα, η οποία έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 6 μηνών στις 20 Μαρτίου του 2021.