Πάτρα: Ψεύτικος λογαριασμός του Μάνου Δασκαλάκη στο Instagram αναζητά followers με αντάλλαγμα «όλη την αλήθεια»

Τι γράφει στο bio του;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Πάτρα: Ψεύτικος λογαριασμός του Μάνου Δασκαλάκη στο Instagram αναζητά followers με αντάλλαγμα «όλη την αλήθεια»

Καμία μέρα δεν είναι σαν την προηγούμενη, όσον αφορά την υπόθεση - θρίλερ της Πάτρας. Οι εξελίξεις είναι καταιγιστικές, ενώ η Ρούλα βρίσκεται στις φυλακές Κορυδαλλού για τον θάνατο της Τζωρτζίνας, οι Αρχές αναζητούν ευρήματα εγκληματικής ενέργειας και στους θανάτους της Ίριδας και της Μαλένας.

Ο ψεύτικος λογαριασμός στο Instagram του Μάνου Δασκαλάκη

Όπως μετέδωσε ο Τάσος Τεργιάκης μέσα από το Πρωινό, υπάρχει τις τελευταίες ώρες ένας ψεύτικος λογαριασμός του Μάνου Δασκαλάκη στο Instagram με 88 followers, όπου προσπαθεί να μαζέψει followers με αντάλλαγμα καλά κρυμμένα μυστικά και ηχογραφημένες συνομιλίες.

Μάλιστα, στο bio γράφει: «Βοηθήστε με να αποκτήσω ακόλουθους και θα δείτε την αλήθεια να λάμψει… έχετε τον λόγο μου! Έχω συζητήσεις ηχογραφημένες μου θα μείνετε κόκκαλο!».

«Κατεβάστε το» - Το μήνυμα του Μάνου Δασκαλάκη

Ο Μάνος Δασκαλάκης λίγες μέρες μετά τον θάνατο της Τζωρτζίνας και τον σάλο που προκλήθηκε, είχε επικοινωνήσει με το σάιτ της εφημερίδας pelop.gr και συγκεκριμένα με τον διαχειριστή αυτού, μέσω Facebook, ώστε να του ζητήσει να κατεβάσει το άρθρο που είχε ανέβει για την είδηση του θανάτου.

Τα μηνύματα του Μάνου, ο οποίος έκανε για άλλη μία φορά την Ρούλα Πισπιρίγκου να ξεσπάσει, δημιούργησαν, έπειτα, πολλές απορίες για τον λόγο που ζήτησε να διαγραφεί αυτό το άρθρο και η συζήτηση προβλήθηκε μέσω της εκπομπής Super Κατερίνα, όπου όλα φαίνονται ξεκάθαρα.

«Σεβαστείτε… Μην ανεβάζετε τίποτα. Κατέβασέ το. Γράφετε ό,τι θέλετε», έγραψε χαρακτηριστικά ο πατέρας της 9χρονης.