Μεσσήνη: «Έχω μετανιώσει, θέλω να...» - Τα πρώτα λόγια του 50χρονου μετά την ομολογία

Την ίδια ώρα που η 49χρονη κινδυνεύει να χάσει το μάτι της

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
Μεσσήνη: «Έχω μετανιώσει, θέλω να...» - Τα πρώτα λόγια του 50χρονου μετά την ομολογία

Την ώρα που η 49χρονη γυναίκα από τη Μεσσήνη, προσπαθεί να συνέλθει από το σοκ που υπέστη, μετά την επίθεση με καυστικό υγρό από τον πρώην σύζυγό της (δείτε εδώ ποιος είναι) με τον οποίο είχαν διαφορές, εκείνος δηλώσει μετανιωμένος για την πράξη του και θέλει να την βοηθήσει.

Πιο συγκεκριμένα, την γυναίκα που παλεύει για να σώσει το μάτι της στο νοσοκομείο Καλαμάτας, πριν ο 50χρονος ομολογήσει την αποτρόπαια και αδικαιολόγητη πράξη του, την οποία είχε προσεχτικά σχεδιάσει, την είχε επισκεφτεί στο νοσοκομείο για να κρύψει την ενοχή του.

Βαθιά μετανιωμένος ο 50χρονος για την πράξη του

Όπως αναφέρουν αστυνομικές πηγές, δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι ο δράστης σχεδίασε με λεπτομέρεια κάθε του κίνηση, αν και παρουσιάζεται μεταμελημένος και διατεθειμένος να συμπαρασταθεί με κάθε τρόπο και μέσο στο θύμα του, ώστε να ξεπεράσει το πολύ σοβαρό πρόβλημα όρασης από το χημικό έγκαυμα που προκάλεσε το οξύ στο δεξιό της μάτι.

Ο δράστης δήλωσε μετανιωμένος στου αστυνομικούς, αναφέροντας πως τώρα συνειδητοποιεί το αντίκτυπο των πράξεών του. «Είμαι συγκλονισμένος, έχω μετανιώσει για αυτό που έγινε. Δεν είχα καταλάβει τι έκανα, τώρα συνειδητοποιώ την πράξη μου. Θέλω να βοηθήσω την πρώην σύζυγό μου», ήταν τα πρώτα λόγια του μεταξύ άλλων.

Οι συγκινητικές δηλώσεις της Παλιοσπύρου για τη γυναίκα που δέχτηκε επίθεση με βιτριόλι

Άλλη μία επίθεση με βιτριόλι έγινε γνωστή καθώς 49χρονη γυναίκα στη Μεσσήνη κινδύνεψε μετά την τραγική αυτή πράξη του 50χρονου συζύγου της, η οποία είχε ως αποτέλεσμα να αλλάξει ριζικά μέσα σε ένα λεπτό τη ζωή της.

Τα τραγικά λεπτά, που βίωσε η άτυχη με το που δέχτηκε το καυστικό υγρό περίγραψε άνθρωπος από το περιβάλλον της και στη συνέχεια έκανε δηλώσεις στο δελτίο ειδήσεων του alpha την Πέμπτη 11/8 η Ιωάννα Παλιοσπύρου, η γυναίκα σύμβολο, που πέρασε κάτι αντίστοιχο, όμως έχει σταθεί στα πόδια της και δίνει το παράδειγμα.

«Είμαι σοκαρισμένη, ενημερώθηκα χθες. Κάθε φορά που ακούω κάποιο παρόμοιο περιστατικό, η αλήθεια είναι ότι με ταράζει και ακόμα δεν το καταλαβαίνω πως ένας άνθρωπος μπορεί να προβεί σε μια τέτοια πράξη, το σίγουρο είναι πως κάτι πρέπει να μας προβληματίσει», ανέφερε η Ιωάννα Παλιοσπύρου.

«Νιώθω ότι δεν είμαστε ασφαλείς, μιλάω με πολλές γυναίκες που μου λένε το ίδιο πράγμα, άρα πιστεύω ότι πρέπει κάτι να αλλάξει δραστικά στην πρόληψη και μετά στην αντιμετώπιση τέτοιων περιστατικών. Ελπίζω η γυναίκα αυτή να τα καταφέρει, πιστεύω σε εκείνη. Έχω μάθει είναι δυνατή και εγώ σε ό,τι χρειαστεί εννοείται θα είμαι δίπλα της».