Διακοπή κυκλοφορίας και σε τμήμα της Λεωφόρου Αθηνών λόγω συσσώρευσης υδάτων

Οδηγοί προσοχή!

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
Διακοπή κυκλοφορίας και σε τμήμα της Λεωφόρου Αθηνών λόγω συσσώρευσης υδάτων

Τα τελευταία εικοσιτετράωρα έχουν δημιουργηθεί πάρα πολλά προβλήματα σε όλη την Ελλάδα λόγω των έντονων καιρικών φαινομένων που χαρακτηρίζονται από σφοδρές βροχές και κεραυνούς. Πριν από λίγη ώρα μάλιστα έγινε γνωστό ότι έκλεισε και ένα τμήμα της Λεωφόρου Αθηνών, καθώς η συσσώρευση υδάτων στο σημείο καθιστά τη διέλευση αδύνατη.

Ανάλογα προβλήματα δημιουργήθηκαν την Τρίτη 22/8 και στην Λεωφόρο Πειραιώς, αλλά και στην Βουλιαγμένης και στην Ποσειδώνος με την ηθοποιό Ζέτα Δούκα μάλιστα να είναι ανάμεσα στους οδηγούς που είχαν εγκλωβιστεί για ώρες στους δρόμους.

Σε αυτό το ύψος έχει κλείσει η Λεωφόρος Αθηνών

Συγκεκριμένα, λόγω συσσώρευσης υδάτων παρατηρείται δυσχέρεια στην κυκλοφορία των οχημάτων στη Λεωφόρο Αθηνών στο ρεύμα προς Κόρινθο στο ύψος της οδού Κυπρίων Αγωνιστών που βρίσκεται στην περιοχή του Χαϊδαρίου.

Πρόκειται για το σημείο λίγο πριν το ύψος του Δαφνίου.

Οι περιοχές που θα ''βουλιάξουν'' μέσα στην ημέρα

Νέο κύμα βροχοπτώσεων ετοιμάζεται να πλήξει τη χώρα την Πέμπτη 25/8, το οποίο και είχε ανακοινωθεί νωρίτερα με το 112 και τις μετεωρολογικές υπηρεσίες να σημαίνουν την προσοχή των πολιτών.

Για την ώρα έχουν ξεκινήσει να πέφτουν οι πρώτες σταγόνες στην Αθήνα με την πυροσβεστική να είναι σε συνεχή επιφυλακή για να αντιμετωπίσει πλημμυρικά φαινόμενα, όπως αυτά που συνέβησαν την Τετάρτη 24/8 στο κέντρο της Αθήνας.

  • Βροχές και καταιγίδες τόσο σε ηπειρωτικά όσο και σε νησιωτικά τμήματα του Ιονίου και του Αιγαίου.
  • Τα φαινόμενα κατά τόπους σε τμήματα της Αν. Στερεάς και της Πελοποννήσου θα είναι έντονα και είναι πιθανό να σημειωθούν σημαντικά ύψη βροχής και πιθανώς πλημμυρικά επεισόδια.
  • Οι καταιγίδες τοπικά σε τμήματα της Κ. και Αν. Μακεδονίας είναι πιθανό να συνοδεύονται από χαλαζοπτώσεις μικρού μεγέθους.

Βροχές - Αθήνα

ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΚΑΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΕΥΡΟΚΙΝΗΣΗ - ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΣΩΤΗΡΗΣ