Πένθος στο Hollywood: Έφυγε από τη ζωή ο Joe Tata της σειράς «Beverly Hills»

Είχε διαγνωστεί με Αλτσχάιμερ

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
Πένθος στο Hollywood: Έφυγε από τη ζωή ο Joe Tata της σειράς «Beverly Hills»

Άλλη μια μεγάλη απώλεια στον διεθνή καλλιτεχνικό χώρο, αφού όπως έγινε γνωστό πέθανε σε ηλικία 85 ετών ο ηθοποιός Joe E. Tata, που έγινε ευρέως γνωστός μέσα από την πολύ πετυχημένη σειρά Beverly Hills. O ηθοποιός που ενσάρκωσε τον ρόλο του «Νατ», του ιδιοκτήτη του «Peach Pit» στη δημοφιλή σειρά πάλεψε για χρόνια με τη νόσο του Αλτσχάιμερ, ωστόσο δεν τα κατάφερε.

Άλλος ένας θρυλικός ηθοποιός έφυγε από τη ζωή στις 22/8 και πρόκειται για τον Βίνσεντ Γκιλ, που το κοινό γνώρισε ως Nightrider στην ταινία Madmax, που σημείωσε τεράστια επιτυχία.

Το μήνυμα του συμπρωταγωνιστή του Ιαν Ζίρινγκ για το θάνατό του

«Τους τελευταίους μήνες χάσαμε την Jessica Klein, μία από τις πιο παραγωγικές συγγραφείς και παραγωγούς του 90210, την Denise Douse που έπαιξε την κυρία Teasley, και τώρα είμαι πολύ λυπημένος που λέω ότι ο Joe E. Tata απεβίωσε. Ο Joey ήταν πραγματικά ένας θεός. Θυμάμαι που τον είδα στο Rockford με τον James Garner χρόνια πριν δουλέψουμε μαζί στο 90210. Ήταν εκείνος που κρυβόταν πίσω από τους κακούς της σειράς Batman. Ένας από τους πιο ευτυχισμένους ανθρώπους που έχω δουλέψει ποτέ, ήταν τόσο γενναιόδωρος, τόσο σοφός και τόσο καλοσυνάτος.

Μοιραστήκαμε πολλές ιστορίες, απίστευτες εμπειρίες στον κλάδο της ψυχαγωγίας και αιχμαλωτιστήκαμε σε αυτές. Μπορεί να βρέθηκε στο πίσω μέρος πολλών σκηνών, αλλά ήταν πάντα ηγέτης, ειδικά για εμάς. Μας έδειξε να εκτιμάμε αυτό το δώρο που λεγόταν 90210. Το χαμόγελό μου σβήνει σήμερα, αλλά απολαμβάνω ωραίες αναμνήσεις. Τον μετακινώ από τα μάτια μου στην καρδιά μου, όπου θα μείνει για πάντα. Τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους φίλους του και σε όλους τους άλλους, που ήταν επίσης αγαπητός. Αναπαύσου εν ειρήνη Joey», έγραψε.