Allou Fun Park: «Έχει τρύπιο πνεύμονα, πονάει μόλις ανασαίνει» - Οι δηλώσεις του πατέρα της 21χρονης

«Η κόρη μου πονάει παντού»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Allou Fun Park: «Έχει τρύπιο πνεύμονα, πονάει μόλις ανασαίνει» - Οι δηλώσεις του πατέρα της 21χρονης

Το απόγευμα της Δευτέρας (12/9) ο πατέρας της άτυχης 21χρονης η οποία τραυματίστηκε σοβαρά στο Allou Fun Park, μίλησε στην εκπομπή «T-live» καθώς η νεαρή βγήκε από την εντατική μετά από την "μάχη" που έδωσε. (Δείτε εδώ πώς ακριβώς έγινε ο εκτροχιασμός από το τρενάκι).

Οι δηλώσεις του πατέρα για τον τραυματισμό της 21χρονης

«Βγήκε από την εντατική και μεταφέρθηκε σε δωμάτιο, με αυξημένη φροντίδα βέβαια, έχει παρακέντηση στον πνεύμονα γιατί έχει τρύπιο πνεύμονα από τα σπασμένα πλευρά. Δεν υπάρχει σημείο του κορμιού της που να μην είναι χτυπημένο.

Όσο για τις απαντήσεις και τα σχόλια που έλαβε από τους ιθύνοντες του λούνα παρκ, σχολίασε: «Είναι σε ένα συννεφάκι, είναι σε σημείο να λένε ότι τα παιδιά εκείνο το βράδυ – όπως πήραν τα αυτιά μου- ότι τα παιδιά έχουν κάποιες γρατζουνιές και τα πήραν στο νοσοκομείο για προληπτικό έλεγχο. Αν είναι δυνατόν. Δεν έχω ασχοληθεί μαζί τους, εκείνο το βράδυ έτρεχα με το παιδί μου».

Νέα ανακοίνωση από το Allou Fun Park - Περνά στην αντεπίθεση για το ατύχημα

Νέα ανακοίνωση εξέδωσε το Αllou! Fun Park, δια του πληρεξούσιου δικηγόρου, Μιχάλη Δημητρακόπουλου, για το ατύχημα με τέσσερις τραυματίες που σημειώθηκε το βράδυ της Τρίτης (6/9/2022).

Το Αllou! Fun Park ξεκαθαρίζει ότι δεν παραβιάστηκε η σφράγιση του χώρου, όπου έγινε το ατύχημα, διαψεύδοντας τις δηλώσεις που έκανε ο τεχνικός σύμβουλος, Κώστας Λακαφώσης ότι.. διαβάστε περισσότερα στο athensmagazine.gr