«Τιμή μου να σκοτώσω τον Μπάμπη!» - Εκτός εαυτού ο πατέρας της Καρολάιν

Όλα όσα είπε μετά την αναβολή της δίκης!

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
(NDPPHOTO)
(NDPPHOTO)

Εδώ και λίγες ώρες γνωστοποιήθηκε ότι η δίκη για την υπόθεση δολοφονίας της Κάρολαιν από τον σύζυγο της, Μπάμπη Αναγνωστόπουλο στα Γλυκά Νερά, πήρε πάλι αναβολή (δείτε εδώ για πότε) και η οικογένεια της αδικοχαμένης μητέρας ξέσπασε με όλο αυτό.

Ο Αναγνωστόπουλος καταδικάστηκε πέρυσι αφού στραγγάλισε την Καρολάιν στο σπίτι τους σε ένα πολυτελές προάστιο της Αθήνας, λέγοντας στην αστυνομία, πως την σκότωσαν διαρρήκτες. Ο πατέρας της Κάρολάιν, μίλησε πριν την απόφαση του δικαστηρίου, για αναβολή και είπε ότι θα ήτα "τιμή του" να σκοτώσει, εάν η θανατική ποινή εξακολουθούσε να υπάρχει στην Ελλάδα.

Τα λόγια του πατέρα της Κάρολαιν για τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο

Ο Nτέηβιντ Κράουτς μίλησε στην Daily Mail λέγοντας χαρακτηριστικά ότι: «Τον μισεί περισσότερο από οτιδήποτε άλλο στη ζωή. Μακάρι να σαπίσει στην κόλαση. Αν στην Ελλάδα ίσχυε η θανατική ποινή θα ήταν τιμή μου να τραβήξω τον μοχλό για να μπει τέλος στη ζωή του, το ύπουλο κάθαρμα».

«Ανακαλύψαμε μετά τον θάνατο της Καρολάιν ότι τα λεφτά που της δίναμε εγώ και η Σουζάνα ελέγχονταν από τον σύζυγό της και πως κάθε φορά που χρειαζόταν χρήματα για να πάρει έναν καφέ ή να αγοράσει τροφή για τα κατοικίδια έπρεπε να του ζητήσει. Όλα τα ψώνια ελέγχονταν από εκείνον και πάντα πήγαιναν μαζί, ποτέ μόνη της. Όταν περιστασιακά της επιτρεπόταν να συναντήσει κάποια φίλη της φρόντιζε να τη μεταφέρει ταξί φίλου του που είχε προπληρώσει. Για να γυρίσει έπρεπε να τον πάρει τηλέφωνο για να πάει να την πάρει».

«Η Λυδία είναι ευτυχισμένη στις Φιλιππίνες. Όλα τα ξαδέρφια της έχουν ίσια μαύρα μαλλιά έτσι εκείνη ξεχωρίζει και την προσέχουν όλοι κάτι που της αρέσει», είπε και τελείωσε η συνέντευξη του.