Ένα ονειρικό μαγαζί στην καρδιά του Θησείου! Μια ολοκληρωμένη εμπειρία αισθήσεων!

Αξίζει να το επισκεφθείτε!

Ένα ονειρικό μαγαζί στην καρδιά του Θησείου! Μια ολοκληρωμένη εμπειρία αισθήσεων!

Πρόκειται για μια ολοκληρωμένη εμπειρία αισθήσεων, στο κέντρο της Αθήνας σε ένα νεοκλασικό κτήριο τριών ορόφων επί του πεζόδρομου της Απ. Παύλου στο Θησείο, σε τετ α τετ με την Ακρόπολη.

Φέτος το συναντήσαμε άκρως ανανεωμένο όσο αφορά στο design. Στο Chocolat Royal, θα βρεθείτε από το πρωί για το κορυφαίο jacobs Selezione καφέ όπως και για τις εξαιρετικές επιλογές του brunch menu (καθημερινά 09:00-18:00). Διαβάστε παρακάτω...

Μαγαζί Θησείο

Αργότερα και μέχρι αργά το βράδυ μπορείτε να απολαύσετε κάποιο cocktail, ποτό ή μπίρα από την πλούσια κάρτα ποτών που διαθέτει. Ιδιαίτερη έμφαση έχει δοθεί στο 2ο όροφο και το roof garden του Chocolat Royal, το C - Restaurant που παρουσιάζει μια ενδιαφέρουσα ανανεωμένη κάρτα lunch και dinner δημιουργικής μεσογειακής κουζίνας, ενώ διθυραμβικά είναι τα σχόλια της για τα γλυκά του μενού.

Μαγαζί Θησείο

Από την άλλη, στο ισόγειο λειτουργεί το ανανεωμένο και εξειδικευμένο wine bar, "Wine station" υπό την καθοδήγηση ενός από τους καλύτερους οινολόγους, του Δημήτρη Σπυρόπουλου και παρουσιάζει μια υποδειγματική λίστα 150 ετικετών ελληνικού αμπελώνα, που 40 από τις οποίες διατίθενται και σε ένα ποτήρι!

Μαγαζί Θησείο

Highlight: Στο Chocolat Royal πραγματοποιούνται οινογευσίες παρουσιάζοντας κάθε φορά παραγωγούς αλλά και τον οινοπολιτισμό συνδυαστικά με προτάσεις ιδιαίτερων γεύσεων.

Μαγαζί Θησείο

Best Seller: Το cheesecake. Δεν έχετε δοκιμάσει καλύτερο!

Μαγαζί Θησείο

Μαγαζί Θησείο

Μαγαζί Θησείο

Απόστολου Παύλου 27,Θησείο

Τ. 2103469077

https://www.facebook.com/chocolatroyalthisio/

https://chocolatroyal.gr/el/

Πηγή: Βest In Town Athens