HOXTON: Το ανανεωμένο στέκι στο Γκάζι!

HOXTON: Το ανανεωμένο στέκι στο Γκάζι!

Όλοι έχουμε επισκεφτεί σε κάποια φάση το Hoxton, ένα από τα πιο γνωστά μαγαζιά στο Γκάζι, το οποίο αποτελεί ορόσημο για την περιοχή.

Το all day café bar στη Βουτάδων 42, το οποίο έζησε την άνοδο της εν λόγω γειτονιάς, επέζησε από τα εμπορικά σκαμπανεβάσματά της, είδε λογής καταστήματα γύρω του να ανοιγοκλείνουν και συνέχισε ακάθεκτο, γράφοντας τη δική του ιστορία ως το απόλυτο στέκι της περιοχής.

Παρότι μετράει σχεδόν 15 χρόνια ζωής, το Hoxton έχει επανέλθει ανανεωμένο και πλέον αποτελεί μια από τις πιο ολοκληρωμένες προτάσεις για έξοδο στην αθηναϊκή πρωτεύουσα.

Ανακαινισμένο μεν, αλλά διατηρώντας παράλληλα το στιλ που το ανέδειξε, όπως φυσικά τους αναπαυτικούς chesterfield καναπέδες και την artistic ταυτότητά του, έχει να δώσει κάτι διαφορετικό στους επισκέπτες του, κυρίως λόγω της ποικιλομορφίας που το χαρακτηρίζει.

Το πρωί μπορείς να απολαύσεις τον καφέ σου σε ένα ήσυχο και φιλόξενο περιβάλλον, το απόγευμα να χαλαρώσεις μετά τη δουλειά με μερικά after-work drinks, ενώ το βράδυ να καθίσεις στην τεράστια μπάρα του, να ακούσεις μουσικές από το ευρύ φάσμα της rock και να δοκιμάσεις κάποιο από τα signature cocktails του μαγαζιού.

Κι αν σου ανοίξει η όρεξη και θελήσεις να τσιμπήσεις κάτι, το Hoxton διαθέτει μια πληθώρα λαχταριστών κι ευφάνταστων πιάτων, από σνακ για να συνοδεύσεις το ποτό σου, μέχρι γευστικά burger, φρέσκες σαλάτες και πεντανόστιμη pizza, ενώ την Κυριακή, το menu είναι μπολιασμένο με ξεχωριστές προτάσεις για brunch, προκειμένου να κλείσει σωστά η εβδομάδα.

Αλλά το Hoxton δεν είναι μονάχα καφές, ποτό και φαγητό. Πάνω από όλα, δηλώνει μουσικόφιλο και για αυτό έχει στήσει ένα αξιοζήλευτο stage, το οποίο φιλοξενεί πολύ συχνά συγκροτήματα, που επιδίδονται σε ήχους που καλύπτουν από rock, surf και blues, μέχρι soul, disco και funk ρυθμούς, γεμίζοντας τις νύχτες με νότες και χαμόγελα.

Το Hoxton λοιπόν, σε περιμένει, για να δώσει νόημα και γεύση σε κάθε στιγμή της ημέρας σου! Αφουγκράζεται τις ανάγκες σου και εξελίσσεται συνεχώς.

Γιατί το Hoxton δεν είναι απλά ένα μαγαζί. Το Hoxton είσαι εσύ!