Σαντορίνη: Το πιο εντυπωσιακό εστιατόριο στο νησί που επισκέπτονται οι διάσημοι

Δείτε φωτογραφίες

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Σαντορίνη: Το πιο εντυπωσιακό εστιατόριο στο νησί που επισκέπτονται οι διάσημοι

Ένας από τους αγαπημένους προορισμούς της Κατερίνας Καινούργιου, κι όχι μόνο βέβαια! Η παρουσιάστρια είχε βρεθεί στο νησί της Σαντορίνης πριν από αρκετό καιρό για ειδυλλιακές διακοπές κι επειδή ζηλέψαμε...

Σας βρήκαμε το πιο όμορφο εστιατόριο του νησιού

Tο όνομά του (Ρέμβη) παραπέμπει σε μια ρομαντική διάθεση ονειροπόλησης, που πηγάζει από τη μοναδική του θέση στο Φηροστεφάνι, με θέα την Καλντέρα! Τι καλύτερο μάλιστα όταν το υπέροχο αυτό σκηνικό συμπληρώνεται από πεντανόστιμα δημιουργικά πιάτα.

Remvi Restaurant

Εμπνευστής του υπέροχου αυτού εστιατορίου είναι η η Βίκυ Ροδοπούλου, η οποία το 1999 δημιούργησε αυτόν τον ιδιαίτερο χώρο, που συνδυάζει μέχρι και σήμερα την απόλυτη γαστρονομική εμπειρία με την εκπληκτική θέα.

Remvi Restaurant

Όσο για το μενού του... το οποίο φέρει την υπογραφή του chef, Γιώργου Εμμανουήλ, περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, δημιουργικά πιάτα μεσογειακής και διεθνής κουζίνας με έμφαση στα θαλασσινά. Με μότο του αυτό που έλεγε ο Walt Disney: «Ό,τι κι αν κάνεις, κάν’ το καλά. Κάν’ το τόσο καλά που όταν οι άνθρωποι σε βλέπουν να το κάνεις θα θέλουν να επιστρέψουν και να σε δουν να το κάνεις ξανά και ξανά και θα θέλουν να φέρουν κι άλλους και να τους δείξουν πόσο καλά κάνεις αυτό που κάνεις», ο εμπνευστής της δημιουργίας του «Remvi Restaurant» υπόσχεται μια μοναδική γαστρονομική εμπειρία με φόντο το ηλιoβασίλεμα της Σαντορίνης.

Remvi Restaurant

Remvi Restaurant

Σημείωσε ότι εδώ μπορείς να πραγματοποιήσεις τον γάμο σου ή οποιοδήποτε άλλο event, ακολουθώντας τις συμβουλές των ειδικών, που θα αναλάβουν τα πάντα!

Info

Φηροστεφάνι, Σαντορίνη

Site: www.remvirestaurant.gr

Facebook: Remvi Restaurant

Instagram: remvi_restaurant