BOSS loves Shanghai: Η Pre-Fall 2020 συλλογή παρουσιάστηκε στην Κίνα

BOSS loves Shanghai: Η Pre-Fall 2020 συλλογή παρουσιάστηκε στην Κίνα

Για πρώτη φορά, η BOSS παρουσίασε την ανδρική και γυναικεία Pre-Fall συλλογή με ένα runway show, που πραγματοποιήθηκε στη μοναδική τοποθεσία του Tank Shanghai. Οι πρώην δεξαμενές αποθήκευσης πετρελαίου, τώρα ένας καλλιτεχνικός κόμβος, ήταν το σκηνικό για μια πολύχρωμη γιορτή της BOSS τέχνης του ντύνεσθαι, που παρουσιάστηκε με τον τίτλο "BOSS loves Shanghai".

Με το διετές HUGO BOSS Asia Art Award που προηγήθηκε στις 17 Οκτωβρίου και ένα after-party με 800 καλεσμένους, το runway show ήταν μια ευκαιρία για να τιμήσει τη στενή σχέση της BOSS και της δυναμικής, προοδευτικής πόλης με τη συμμετοχή διεθνών αστέρων, συμπεριλαμβανομένων των πρεσβευτών της BOSS Eyewear, Henry Cavill και Wu Chun.

Τα μοντέλα παρουσίασαν τη συλλογή σε μια κυκλική πασαρέλα, περπατώντας παράλληλα με τις προβολές τους, ύψους περίπου 3 μέτρων. Το λογότυπο "BOSS loves Shanghai" έξω από το κτίριο έδωσε μια πρώιμη ένδειξη για το βασικό χρώμα στη συλλογή, το acid lime, με το οποίο φωτίστηκαν όλοι οι χώροι της εκδήλωσης.

Η συλλογή BOSS Pre-Fall 2020, η οποία αποκαλύφθηκε το βράδυ της Παρασκευής, παίρνει ως αφετηρία το tailoring – υπογραφή του οίκου – και το εξελίσσει σε πολλές νέες κατευθύνσεις.

Η μονοχρωμία αποτελεί βασικό στοιχείο στη συλλογή, με total looks σε μια σειρά από αποχρώσεις συμπεριλαμβανομένων της άμμου, του ναυτικού μπλε, του off white και του μελιτζανί. Το mint green και το rose pink, παράλληλα με ένα camouflage animal print, παρέχουν περαιτέρω βάθος και ενέργεια, ενώ οι πινελιές του zingy acid lime επιβεβαιώνουν την ενθουσιώδη διάθεση. HUGO BOSS HELLAS LLC Amerikis 19 10672 Athens Greece Phone +30 216 900 2300

Το ανάλαφρο κοστούμι, συμπεριλαμβανομένου ενός off-white σμόκιν και γυναικείων φορεμάτων σε ένα φάσμα χρωμάτων, προσφέρουν ατέλειωτη πηγή έμπνευσης για τη νέα σεζόν.

Τα υφάσματα είναι εύκολα, ελαφριά και μοντέρνα: paper-touch νάιλον, φλοράλ δαντέλα και ρευστό μετάξι. Η σύγχρονη συλλογή των γυαλιών BOSS συμπληρώνει πολλά από τα σύνολα, τα οποία καλούν κάθε άνδρα και γυναίκα της BOSS να γιορτάσουν το καλοκαίρι με στυλ.

Στο after-party εμφανίστηκαν μπροστά σε ένα ενθουσιώδες κοινό, τα αστέρια του hip-hop, A-Yue και MC Hotdog, sets από τους DJ Arthur Bray και VJ Kwony, καθώς και ένα θεαματικό light show.

Περισσότερες πληροφορίες για την εταιρεία μπορείτε να βρείτε στο group.hugoboss.com. Για τα τελευταία νέα όσον αφορά τις συλλογές μας, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα hugoboss.com.