Γενέθλια για τον γιο του Γρηγόρη Γκουντάρα! Το τρυφερό μήνυμα για τον μικρό Οδυσσέα!

Λιώσαμε!

Γενέθλια για τον γιο του Γρηγόρη Γκουντάρα! Το τρυφερό μήνυμα για τον μικρό Οδυσσέα!

Ο Γρηγόρης Γκουντάρας είναι ένας κλασικός χαζομπαμπάς και αυτό... φαίνεται!

Σήμερα μάλιστα ο ίδιος και η γυναίκα του, Ναταλί Κάκκαβα, γιορτάζουν μια μέρα χαράς αφού ο γιος τους, Οδυσσέας έχει τα γενέθλια του! Διαβάστε παρακάτω...

Με αφορμή λοιπόν τα γενέθλια του γιου του, ο Γρηγόρης Γκουντάρας δημοσίευσε μια φωτογραφία που τον δείχνει να κρατά αγκαλιά τον μικρό, όταν ήταν ακόμη μωρό.

Δείτε ακόμη: Η συγκλονιστική εξομολόγηση της Φαίη Σκορδά για το πρόβλημα που δεν ήξερε κανείς! «Ξύπνησα ένα πρωί και..» (Βίντεο)

«Σαν σήμερα πριν από επτά ακριβώς χρόνια?,ο Οδυσσέας,το μεγάλο μας αντράκι ήρθε και γέμισε χρώματα και αγάπη τη ζωή μας‼️Όπως τότε μπέμπη μου,που σε κοιτούσα και έλιωνα...,έτσι και σήμερα αστέρι μου νιώθω ακριβώς τα ίδια συναισθήματα πολλαπλασιεσμένα επί χίλια. Όσο μεγάλος και να γίνεις(σου έχω πει να μη βιάζεσαι να μεγαλώσεις),για εμένα θα είσαι ο μπέμπης μου. Να τα εκατοστήσεις παλικάρι μου και να είναι γερά όλα τα παιδιά του κόσμου.Και όπως είχε πει και ο Φρόυντ:"Δεν μπορώ να σκεφτώ καμία άλλη ανάγκη στην παιδική ηλικία τόσο δυνατή,όσο η ανάγκη της πατρικής προστασίας" ΠΑΙΧΤΑΡΑ ΜΟΥ... σε λατρεύω!» έγραψε χαρακτηριστικά!

Δείτε την ανάρτηση του: