Κατερίνα Καινούργιου: Πλαστικοποιημένη κατίνα ή αληθινό ταλέντο;

Τι από τα δυο;

Κατερίνα Καινούργιου: Πλαστικοποιημένη κατίνα ή αληθινό ταλέντο;

Τι να γράψεις για την Κατερίνα Κουνούργιου; Τα πάντα και τίποτα. Κατά τη γνώμη μου είναι ένα κορίτσι που είναι ικανό για τα πάντα αλλά και για την απόλυτη καταστροφή.

Είναι μια γυναίκα που μπορεί να εξελιχθεί σε ένα τεράστιο ταλέντο και μία καταπληκτική παρουσιάστρια ενώ ταυτόχρονα μπορεί κάλλιστα να αυτοξεφτιλιστεί με τις επιλογές της. Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμα: Το "άδειασμα" στην Κατερίνα Καινούργιου για τις τηλεφωνικές! "Τηλεθεάτρια" μπέρδεψε το σενάριο και αποκάλυψε... το μυστικό...
Πρόσφατα τηλεθεάτρια στην διάρκεια της εκπομπής μπέρδεψε τα σενάρια που την έβαλαν να πει στις αληθινές ιστορίες και φυσικά εκτέθηκε η Καινούργιου. (Δείτε εδώ)

Φυσικά η Κατερίνα Καινούργιου δεν θέλει βοήθεια για να εκτεθεί στους τηλεθεατές! Μόνη της είχε αποκαλύψει τις πλαστικές που έχει κάνει....

«Έχω κάνει τη μύτη μου και το στήθος μου. Το στήθος μου δύο φορές γιατί είχα πρόβλημα. Πρόσθεσα και μετά αφαίρεσα. Αν θέλεις να κάνεις το ιαλουρονικό σου και το μπότοξ σου, δεν είναι κακό. Δεν είμαι κάθε μέρα στο χειρουργείο. Όποιος θέλει ας το πιστέψει», αποκάλυψε.

Δείτε ακόμα: Φαίη Σκορδά: Πούλησε ψυχή και κορμί για την κορυφή; Τα 10 μυστικά επιτυχίας της και άγνωστες πλευρές της ζωής της! Αφιέρωμα...

Φυσικά δεν σταματάει σε αυτό! Σε άλλη συνέντευξή της έχει δηλώσει ότι οι άντρες την παράταγαν. Ότι έκανε κατινιές, ότι κατασκόπευε τους συντρόφους της, ότι δεν σεβόταν τον εαυτό της. Όλα αυτά τα έχει πει δημοσίως!

"Θέλω να ερωτευτώ πραγματικά και να δημιουργήσω μια οικογένεια από αγάπη κι έρωτα. Δεν έχω κάνει μεγάλες σχέσεις στη ζωή μου. Έχω κάνει μια μεγάλη. Οι άλλες ήταν μικρές και συνήθως με παράταγαν. Είμαι δύο χρόνια μόνη μου. Όταν ήμουν μικρή κι ερωτευόμουν, ζήλευα πολύ. Κατασκόπευα, παρακολουθούσα τον άλλο. Έχω κάνει κατινιές, αλλά ήμουν πιο μικρή τότε. Τώρα σέβομαι τον εαυτό μου. Είμαι γυναίκα που θα φροντίσει τον άντρα. Θα του κάνει ποδόλουτρο, θα του μαγειρέψει. Θεωρώ ότι το σπίτι το κρατάει η γυναίκα, αλλά τον πρώτο ρόλο πρέπει να έχει ο άντρας. Είμαι γατούλα και περιποιητική με τον άντρα. Μάλλον δεν έχω κάνει το τέλειο σεξ ακόμα. Αν το κάνω μάλλον θα μείνω και με αυτόν...Έχω απατήσει, δεν έχω μάθει αν έχω απατηθεί. Όταν απάτησα είχε τελειώσει. Δεν του το είπα ποτέ».

Και να’ταν μόνο αυτά.. Η Κατερίνα Καινούργιου έχει φτάσει στο σημείο να δηλώσει ότι έχει κακοποιηθεί από σύντροφό της. Ότι δηλαδή έχει φάει ξύλο. Το κακό της ιστορίας είναι ότι δεν κατήγγειλε το περιστατικό αυτό στην αστυνομία.

«Μου έχουν φερθεί βίαια. Εκεί φρίκαρα και είπα δεν θα το επιτρέψω ξανά στον εαυτό μου. Δυστυχώς δεν το έκοψα μαχαίρι και επαναλήφθηκε. Ζήτησα βοήθεια από τους ψυχολόγους κι εκεί το έκοψα. Δυστυχώς αν το αφήσεις να γίνει μια φορά, επαναλαμβάνεται. Είναι το μεγαλύτερο λάθος που έχω κάνει στη ζωή μου και θα μου το συγχωρήσω. Ακόμα και τη λεκτική βία δεν πρέπει να τη δέχεται μια γυναίκα, ούτε το χαστουκάκι για πλάκα».

Δείτε ακόμα: Ελένη Μενεγάκη: Τηλεόραση τέλος! Πως πήρε την μεγάλη απόφαση η παρουσιάστρια; Τι λένε στο κανάλι...

Η Κατερίνα Καινούργιου όμως δεν είναι μόνο οι δηλώσεις της. Δεν είναι μόνο η προσπάθεια της να περάσει μία εικόνα προς τα έξω «τσαλακώματος» που όμως φέρνει τα εντελώς αντίθετα αποτελέσματα, από ότι η ίδια πιστεύει. Θα σας πω εγώ για την Καινούργιου πράγματα που δεν ξέρετε και που θα σας εκπλήξουν. Δώστε βάση στο Vanda’s blog στο Youweekly.gr....

Η Κατερίνα Καινούργιου δεν είναι αυτό που φαίνεται. Στην τηλεόραση φαίνεται ένα πλαστικό πράγμα μία μοιραία γυναίκα σχεδόν χαζή. Λάθος. Η Κατερίνα είναι ένα σκληρά εργαζόμενο κορίτσι που παλεύει στη δημοσιογραφία εδώ και πάρα πολλά χρόνια. Δεν της χαρίστηκε απολύτως τίποτα ξεκίνησε από εξαιρετικά χαμηλά, ένα άσχημο παιδί, που προσπαθούσε να επιβιώσει σε ένα ανταγωνιστικό περιβάλλον.

Όταν η Καινούργιου Ξεκίνησε την καριέρα της ήταν του «κλώτσου και του μπάτσου»... Δεν την υπολόγιζε κανείς. Μόνη της ξεκίνησε να κάνει δίαιτα,να αλλάζει τα μαλλιά της, τα ρούχα της, το πρόσωπο της.

Από ασχημόπαπο μεταμορφώθηκε σε κύκνο. Χρειάστηκε πολλή επιμονή και μεγάλη προσπάθεια. Ακόμη και σήμερα η Καινούργιου δεν έχει μάθει να αγαπάει τον εαυτό της στον καθρέφτη.

Προσπαθεί εξαιρετικά σκληρά,για κάτι που πλέον δεν χρειάζεται. Μάλιστα προσπαθεί τόσο πολύ που σε πολλές περιπτώσεις φαίνεται εντελώς ψεύτικη. Υποστηρίζω ότι θα έρθει ο καιρός που θα καταλάβει ότι δε χρειάζεται τόσο μεγάλη προσπάθεια για να δείξεις την ομορφιά ενός ανθρώπου. Το πιο βασικό Κατερίνα μου είναι να καταλάβεις ότι αυτό που νιώθει η ψυχή, σου θα φανεί στο πρόσωπο σου. Όσο εσύ δεν είσαι καλά με εσένα, κανένα υαλουρονικό δεν θα σε σώσει.

Δείτε ακόμα: Αποκλειστικό! Πασίγνωστος manager «πουλάει» επώνυμες παρουσιάστριες με ταρίφα από 5000€ για...

Η Καινούργιου προέρχεται από μία καταπληκτική οικογένεια με αρχές και εσωτερικά δράματα που δεν γνωρίζει κανείς. Το κορίτσι αυτό να ξέρετε κρύβει μεγάλο πόνο στην ψυχή του. Αν και ξέρω δεν μιλάω....

Κι ερχόμαστε στα επαγγελματικά. Ναι αυτό που κάνει η Καινούργιου είναι μια ξεφτίλα. Τρας που δεν της ταιριάζει. Όμως σε κάτι τέτοια φαίνεται ο επαγγελματίας. Τι θέλω να πω; Όταν οι συνθήκες είναι ιδανικές, όταν είμαστε σε ένα μεγάλο κανάλι,όταν έχουμε ένα σούπερ πάνελ, τότε όλοι κάνουμε ποιότητα. Όταν όμως δεν τα έχουμε όλα αυτά, κάνουμε αυτό που πρέπει για να επιβιώσουμε.

Η Κατερίνα είναι ένας στρατιώτης που εκτελεί εντολές για να σώσει την δουλειά της και την δουλειά των συνεργατών της. Εκ του αποτελέσματος καταλαβαίνουμε ότι κέρδισε το στοίχημα. Υπήρχαν οι μέρες που η Φαίη Σκορδά την ένιωθε την ανάσα της στο λαιμό της.

Άρα αφού τα κατάφερε σε τόσο δύσκολες συνθήκες. Φανταστείτε τι μπορεί να κάνει αυτό το κορίτσι σε ιδανικές συνθήκες και με σωστούς συνεργάτες. Προφανώς αυτό βλέπει ο Καλημέρης στο κανάλι και γι’ αυτό δεν την έστειλε να κάνει παρέα με τις άλλες παρουσιάστριες.

Όσο για το πως δουλεύει η Καινούργιου; Σαν το σκυλί από το πρωί έως το βράδυ. Σας το υπογράφω δεν υπάρχει περίπτωση ένας τέτοιος άνθρωπος να μην πετύχει. Ο μόνος τρόπος για να αποτύχει η Καινούργιου είναι να πνιγεί από τις ίδιες τις τρέσες της. Συμπέρασμα λοιπόν.

Πλαστικοποιημένη κατίνα ή αληθινό ταλέντο; Η Καινούργιου είναι πλαστικοποιημένη Κατίνα όταν πρέπει και αληθινό ταλέντο πάντα!!!