Σπουδαίος αθλητής ανησύχησε τους διαδικτυακούς του φίλους! Τι συνέβη;

Σοκαριστική φωτογραφία!

Σπουδαίος αθλητής ανησύχησε τους διαδικτυακούς του φίλους! Τι συνέβη;

O πασίγνωστος αθλητής ανησύχησε τους διαδικτυακούς του φίλους με την φωτογραφία που δημοσίευσε!

Ο μαχητής του U.F.C ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στα social media, μια φωτογραφία του μετά από αγώνα- ενώ το μήνυμα που πέρασε ήταν πολύ δυνατό! Διαβάστε παρακάτω....

Δείτε ακόμη: Σίσσυ Χρηστίδου - Θοδωρής Μαραντίνης: Απευθείας από το κρεβάτι τους! - Οι πόζες μετά το πρωινό ξύπνημα!

Ο λόγος για τον Eddie Alvarez, που έγραψε:

"Δεν υπάρχουν γκρίζες περιοχές στην πάλη, ένας άνθρωπος θα χάσει και ο άλλος θα κερδίσει, αυτός είναι ο λόγος που μου αρέσει αυτό το παιχνίδι. Οι αμφιλεγόμενες κλήσεις, η κρίση και η υποστήριξη των fan μπορούν πάντα να προσθέσουν στο δράμα, αλλά στο τέλος 1 θα σταθεί και 1 θα πέσει.

Βγάζω το καπέλο στον Dustin και την ομάδα του έμεινε ήρεμος υπό πίεση και πάλεψε όμορφα αυτό μας κάνει 1-1. Σε καμία περίπτωση δεν θα κρίνω τον Godard σκληρά, κάνουμε το ίδιο έργο! Πρέπει να κάνει αποφάσεις σε δευτερόλεπτα, όπως και εγώ, και τις κάνει βασιζόμενος στην υγεία μου και σε αυτά που μπορεί να έχω στο μυαλό μου.Οτι έγινε έγινε .

Δείτε ακόμη: "Εχει ευθύνες ο Ηλίας Ψινάκης... Έλεος!" - Το "κατηγορώ" της Λαμπίρη στον δήμαρχο Μαραθώνα για την τραγωδία

Όσο για τον Mark Henry με καλούσε για μια αγωνία πάνω στην στιγμή της έντασης. Η αγκωνιά από αυτή την γωνία που βρισκόμουν, ήταν η μόνη κίνηση που μπορούσα να κάνω εκείνη την στιγμή. Είχαμε απλά μια κακή επικοινωνία, συμβαίνει πολύ συχνά σε μάχη, ήταν μια περίπτωση «φιλικής φωτιάς» και καταλήξαμε στο χαμένο τέλος αυτής της μάχης.

Αλλά ας θυμόμαστε ότι ο Ricardo και ο Mark είναι επίσης υπεύθυνοι για τον παγκόσμιο τίτλο μου στο UFC και κερδίζουν μερικούς από τους μεγαλύτερους μαχητές του UFC. Είναι ο πιο σκληρός εργαζόμενος στην ομάδα μας, με επιμονή, λεπτομερής και μας ωθεί όλους να καταλάβουμε την ευκαιρία που έχουμε μπροστά του είναι σε παγκόσμια σκηνή.

Είναι ο προπονητής μου, φίλος μου, και τον έχω μέντορα μου για περισσότερο από ό, τι οι περισσότεροι από εσάς γνωρίζετε. Η απώλεια δεν είναι ποτέ ικανοποιητική, δεν χάνω συχνά, αλλά όταν κάνω εγώ μεγαλώνω περισσότερο ως άτομο / μαχητής. Προσαρμογές θα γίνουν, εάν κάτι τέτοιο θα προσθέσει στη χαρά της επόμενης νίκης μου!

Δείτε ακόμη: "Κάτι ψήνεται" με Σαλταφερίδου - Θεοδώρου! Τι παίζει με τους πρώην παίκτες του Survivor;

Θέλω να ευχαριστήσω την ομάδα μου, τους προπονητές, την οικογένειά μου και όλους όσους με στηρίζουν σε αυτό το ταξίδι. Ειδικά η οικογένειά μου, η θυσία πέφτει στο πίσω μέρος της συζύγου μου και των παιδιών μας.

Βιώνουμε μεγάλη χαρά στις νίκες μας και τον απίστευτο Πόνο στις απώλειές μας, αλλά η μόνη μας άλλη επιλογή είναι να αποφύγουμε την εμπειρία και να μην αισθανόμαστε τίποτα. Είμαστε ευγνώμονες που μπορούμε να πολεμήσουμε κάθε φορά που γίνεται ο περίπατος στο οκτάγωνο και περιμένουμε με ανυπομονησία την ευκαιρία να κάνουμε αυτόν τον περίπατο και πάλι. Ευχαριστώ @ufc. Ήμουν έφερε εδώ, όχι για να κερδίσει, αλλά για να διασκεδάσετε .... Διασκεδάσατε ???? T.H.N.Q"

Δείτε την ανάρτηση του: