My Style Rocks 2: "Ξυπνήστε λίγο!" - "Αρχισαν τα... όργανα στο πλατό! Η Τάνια έφερε τον πανικό... (βίντεο)

Ένταση έφερε το μήνυμα που διαβάστηκε στον αέρα!

My Style Rocks 2:

To look της Τάνιας Κοφινιώτη δεν ενθουσίασε ούτε τους κριτές αλλά ούτε και τις συμπαίκτριες και ο πανικός δεν άργησε να έρθει στο πλατό.

Η παίκτρια εμφανίστηκε με concept "πάω στις φίλες μου για να παίξω επιτραπέζια και μετά ίσως πάω για ποτό..." και αυτό δεν άρεσε καθόλου αφού οι κριτές θεώρησαν πως αποφάσισε να παρουσιάσει ένα σύνθετο concept για να τους "πιάσει" κάπου! Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Χρύσα Ρώπα: Η ομοιότητα με τον γιο της, Κωνσταντίνο είναι εκπληκτική!

Την αρχή έκανε ο Στέλιος Κουδουνάρης ο οποίος στον "αέρα" της εκπομπής διάβασε ένα μήνυμα που δέχτηκε από τηλεθέατρια και μεταξύ άλλων του έγραφε: "Σας παρακαλώ ξυπνήστε λίγο τα κορίτσια γιατί είναι πολύ απλές!".

H Τάνια Κοφινιώτη ένιωσε ότι αδικείται και ήρθε το πρώτο της ξέσπασμα: "Μέχρι σήμερα τα δικά μου concept και στυλ είναι πέρα από κάθε φαντασία! Μόνο τα τετριμμένα δεν φοράω... " απάντησε η παίκτρια!

Δείτε ακόμη: Όλη η αλήθεια για τη σχέση Χρήστου Μάστορα με παίκτρια του "My Style Rocks"

Σειρά είχε η Μπέτυ Μαγγίρα η οποία της τόνισε το... λάθος της! "Το λάθος ήταν που είπες ότι σήμερα θα ντυθείς μοντέρνα" της είπε και έσκασαν στα γέλια !

Δείτε ακόμη: "Το ένα μωρό..." - Συγκλονίζει η νύφη της Τέτας Καμπουρέλη (βίντεο)

Το μεγάλο ξέσπασμα όμως ήρθε από τον Δημήτρη Αρυγρόπουλο! "Θα προτείνεις ένας concept! Ή θα πεις το ένα ή το άλλο! Και τα δυο σημαίνει ότι κάποιον πας να κοροιδέψεις! Αποκλείεται εμάς!" είπε στην Τάνια σε έντονο ύφος! "Αυτό με προσβάλει που λέτε!" προσπάθησε να δικαιολογηθεί η παίκτρια!

Οι άσσοι πάντως έπεσαν βροχή και η κοπέλα γύρισε στην θέση της απογοητευμένη!

Δείτε το απόσπασμα στο βίντεο που ακολουθεί: