«Άρχισε να με βρίζει χυδαιότατα. Εκεί είπα εντάξει, ο άνθρωπος είναι ανώμαλος...»

Η δήλωση που θα συζητηθεί!

«Άρχισε να με βρίζει χυδαιότατα. Εκεί είπα εντάξει, ο άνθρωπος είναι ανώμαλος...»

Ένα απίστευτο σκηνικό όταν σκηνοθέτης στο θέατρο τον έβρισε χυδαία αποκάλυψε ο αγαπημένος ηθοποιός.

Ο λόγος για τον Νίκο Ορφανό, ο οποίος παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό People. Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Συγκλονίζει πρώην παίκτρια του GNTM: «Μου έγραψαν να βγάλει καρκίνο η οικογένεια σου»

Ο Νίκος Ορφανός, αποκάλυψε ένα περιστατικό που σημειώθηκε, σε μια παράσταση όπου πρωταγωνιστούσε, όταν ο σκηνοθέτης του τον έβρισε χυδαία, επειδή, αντί για μία ώρα νωρίτερα, πήγε είκοσι λεπτά νωρίτερα.

Δείτε ακόμη: Survivor spoiler: Διέρρευσε το ερωτηματολόγιο που πρέπει να απαντήσεις για να μπεις στο Survivor 3!

«Έχει τύχει να βριστώ άσχημα με σκηνοθέτη. Ευτυχώς μόνο μία φορά. Βασικά αυτός με έβρισε. Εγώ απλώς καθόμουν και τον άκουγα γιατί είχα αποφασίσει μέσα μου ότι δεν πρόκειται να ξαναδουλέψω μαζί του. Ο λόγος ήταν ότι είχα καθυστερήσει λόγω κίνησης να πάω στο θέατρο. Πρόσεξε, δεν κρέμασα την παράσταση, αλλά έφτασα είκοσι λεπτά νωρίτερα αντί για μία ώρα πριν, όπως τους είχα συνηθίσει. Άρχισε να με βρίζει χυδαιότατα. Εκεί είπα “εντάξει, ο άνθρωπος είναι ανώμαλος, τι να καθίσω να του απαντήσω;”. Αλλά αποφάσισα ότι αν μου ξαναμιλήσει έτσι σκηνοθέτης, θα σηκωθώ να φύγω από τη δουλειά. Δεν το ανέχομαι πια.

Δείτε ακόμη: Όταν ξεκινάς για τις χριστουγεννιάτικες διακοπές σου, χάνεις την ανταπόκριση και καταλήγεις απλά σε άλλη χώρα».

Ευτυχώς, τελείωσε η εποχή των μεγάλων δασκάλων. Έχω σπουδάσει στη σχολή του Κουν, αλλά, με αυτά που έχω ακούσει για εκείνον, αν τον είχα προλάβει, θα είχα φύγει τρέχοντας από τη σχολή του. Δεν ήταν κακός άνθρωπος αλλά λειτουργούσε ασφυκτικά με τους μαθητές του. Τους απαγόρευε να εργάζονται οπουδήποτε αλλού, έβαζε κατά βούληση ατελείωτες πρόβες, δούλευαν όλοι πρωί-βράδυ σε επίπεδο ιδρυματικό. Αυτό εμένα με σκοτώνει. Δεν είμαι ιεραπόστολος του θεάτρου και της τέχνης. Θέλω να πιστεύω ότι είμαι ένας απλός, ευσυνείδητος επαγγελματίας, που έχει ζωή και έξω από το θέατρο και θέλει να πληρώνεται στην ώρα του, όπως όλος ο κόσμος. Η εικόνα του φτωχού καλλιτέχνη, όπως εκείνη του βιολιστή στο Λατέρνα, Φτώχεια και Φιλότιμο που κουβαλάει το βαλιτσάκι του και είναι αφοσιωμένος στην τέχνη του, δεν με αντιπροσωπεύει. Συγγνώμη».