Δευτέρα, 19 Αυγούστου 2019 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: "Είμαι έτοιμη να κάνω οικογένεια!"

Τι δήλωσε το όμορφο μοντέλο και κριτής του GNTM;

Ηλιάνα Παπαγεωργίου:
News 02.01.2019 13:30

Είναι άκρως αποκαλυπτική...

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου αποκαλύπτει ποια είναι η αχίλλειος πτέρνα της, πώς είναι σε μία σχέση και αν έχει σκεφτεί να δημιουργήσει τη δική της οικογένεια. Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Καυτό ειδύλλιο: Ξανθιά παρουσιάστρια ξελόγιασε τον φρεσκοχωρισμένο πλούσιο επιχειρηματία!(Παρασκήνιο)

Φαίνεται πως έχεις έναν δυναμικό χαρακτήρα. Παρ’ όλα αυτά ποια είναι η αχίλλειος πτέρνα σου;

Οι άνθρωποι που είναι πολύ δυναμικοί είναι και πολύ ευαίσθητοι. Αυτό συμβαίνει και με εμένα. Η αδυναμία μου η μεγάλη είναι η ανιψιά μου. Λυγίζω στο καθετί που θα μου πει. Είναι πρωτόγνωρο αυτό για εμένα και δύσκολο, γιατί δεν είχα συνηθίσει να έχω αδυναμίες έως τώρα, και σε αυτό με έχει βοηθήσει πολύ και η Έλενα (Χριστοπούλου).

Ποια χαρακτηριστικά πρέπει να έχεις ένας άντρας για να σε κερδίσει και ποια είναι εκείνα που σε απωθούν;

Με ελκύουν οι ειλικρινείς άντρες, που είναι έξυπνοι, έχουν χιούμορ και πάνω από όλα είναι ευγενικοί, όχι μόνο προς εμένα, αλλά γενικά. Θα με απωθήσει σίγουρα κάποιος που δεν είναι ξεκάθαρος. Κάποιος που δεν θα αδράξει την ημέρα και θα πει: «Άσε, θα το κάνω αύριο, μωρέ».

Δείτε ακόμη: Πάολα: Έχασε το παιδί και χώρισε! Το παρασκήνιο πίσω από το τέλος της σχέσης της από τον 26χρονο!

Πώς είσαι μέσα σε μία σχέση;

Όλοι θέλουμε να πιστεύουμε ότι μέσα σε μια σχέση είμαστε τέλειοι. Όταν είμαι ερωτευμένη, τρελαίνομαι. Πολλές φορές, όμως όλη αυτή την τρέλα τη ζω στο μυαλό μου, δεν φτάνει ποτέ στο άλλο πρόσωπο. Δεν ήμουν έτσι παλιά. Θυμάμαι τον πρώτο μου έρωτα, που εξωτερίκευα περισσότερο αυτό που αισθανόμουν. Και τώρα το κάνω, αλλά όχι στον ίδιο βαθμό, είμαι πιο συγκρατημένη. Νομίζω πως επειδή είμαι πολλά χρόνια μόνη μου ως οντότητα, ίσως δεν έχω συνηθίσει να είμαι πολύ κοντά με κάποιον άλλο. Και όταν τελικά το ζω έντονα μέσα στο κεφάλι μου, ο άλλος πιστεύει ότι είναι περαστικός.

Έχεις σκεφτεί καθόλου την δημιουργία οικογένειας;

"Εννοείται. Η οικογένεια είναι στα σχέδια μου. Το σκέφτομαι από τότε που απέκτησα την πρώτη μου Barbie. Το βιολογικό μου ρολόι έχει χτυπήσει πολύ καιρό τώρα. Η δημιουργία οικογένειας είναι το όνειρο της ζωής μου. Παρ’ όλα αυτά, δεν έχω βάλει χρονοδιάγραμμα. Όταν είναι θα συμβεί. Δεν σκέφτομαι καθόλου το πότε, το πού και με ποιον.", τόνισε το μοντέλο στο περιοδικό "Celebrity".

Share