Στράτος Τζώρτζογλου: Ο γιος του μεγάλωσε πολύ και μοιάζουν σαν δύο σταγόνες νερό! Δείτε τον...

Πέρασαν τα χρόνια...

Στράτος Τζώρτζογλου: Ο γιος του μεγάλωσε πολύ και μοιάζουν σαν δύο σταγόνες νερό! Δείτε τον...

Ο πασίγνωστος Έλληνας ηθοποιός ευχήθηκε μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Instagram στον γιο του ο οποίος ζει στις ΗΠΑ και πραγματοποιεί ένα νέο ξεκίνημα.

Το μήνυμά του συνοδεύτηκε κι από μία κοινή τους φωτογραφία. Διαβάστε παρακάτω...

Ο λόγος για τον Στράτο Τζώρτζογλου ο οποίος ευχήθηκε στον γιο του Αλκιβιάδη, τον οποίο είχε αποκτήσει από τον γάμο του με την ηθοποιό Μαρία Γεωργιάδου. Ο Έλληνας ηθοποιός έγραψε χαρακτηριστικά:

«Χαμόγελα πάνω στην Brooklyn Bridge με τον γιο μου @alkiviadistz@stratos_tzortzoglou #brooklynbridge,αφιερωμένη για την σημερινή μέρα που ξεκινάει μια νέα φάση στην ζωή του».

Ο γιος του Στράτου Τζώρτζογλου μένει στην Αμερική, αλλά ο πατέρας του τον συμβουλεύει συνεχώς για τα επόμενα βήματά του.

Αυτήν την περίοδο ο γνωστός ηθοποιός ετοιμάζεται να παντρευτεί τη Σοφία Μαριόλα, ενώ πρωταγωνιστεί και στη σειρά του Αnt1 «Γυναίκα χωρίς όνομα».

Δείτε την εικόνα:

Ο Στράτος Τζώρτζογλου και ο γιος του Αλκιβιάδης

Λίγο καιρό πριν, ο Στράτος Τζώρτζογλου είχε πραγματοποιήσει την πρώτη του δημόσια εμφάνιση με τη Σοφία Μαριόλα. Διαβάστε εδώ:

Στράτος Τζώρτζογλου: Η πρώτη δημόσια εμφάνιση με την Σοφία Μαριόλα - Η μεγάλη αποκάλυψη του ζευγαριού (βίντεο)

Στράτος Τζώρτζογλου: Οι δηλώσεις που θα συζητηθούν για το διαζύγιο με την Μαρία Γεωργιάδου!

Για να αναλύσεις την προσωπικότητα του χρειάζεσαι ολόκληρο βιβλίο. Αγαπημένος μαθητής του Κάρολου Κουν, γνώρισε «Ιερά τέρατα» του ελληνικού κινηματογράφου, μένει μόνιμα στην Αμερική αλλά δεν ξεχνάει τις ρίζες του.

Ο Στράτος Τζώρτζογλου μιλάει στο Youweekly.gr μεταξύ άλλων και για την πρώην σύζυγο του Μαρία Γεωργιάδου με την οποία συνεργάστηκαν ξανά στο καθημερινό σήριαλ του ΑΝΤ1 «Γυναίκα χωρίς όνομα».

Χωρίσατε με τον γιο σας όταν ήταν μικρός...

Έφυγα από το σπίτι ήταν 5 χρονών, αλλά ουσιαστικά δεν έφυγα ποτέ από δίπλα του, γιατί τον έπαιρνα κάθε Σαββατοκύριακο και έβλεπε ότι είχαμε καλή σχέση με την μητέρα του. Δεν ένιωσε ποτέ πραγματικό χωρισμό. Ο χωρισμός είναι όταν τσακώνεται το ζευγάρι, όταν έχει διαφωνίες, ακόμα κι όταν είναι μες το ίδιο σπίτι.

Παρ' ότι διατηρείτε καλές σχέσεις, ο χωρισμός σας με τη Μαρία Γεωργιάδου σας άφησε πίκρα;

Δεν χώρισα με τη Μαρία συναισθηματικά, οπότε δεν μου άφησε καμία πίκρα. Είχα άλλες σχέσεις που όταν χωρίζαμε μπορεί να μην είχαμε ολοκληρώσει τον κύκλο μας και εκεί μπορεί να έμενε πίκρα, αλλά έπαιρνα και ένα μεγάλο μάθημα.

Δείτε περισσότερα νέα για τους Έλληνες star με ένα κλικ!