Power of love: Η πρώτη εικόνα της Νέρτζη μέσα από το νοσοκομείο!

Δείτε πώς είναι....

Power of love: Η πρώτη εικόνα της Νέρτζη μέσα από το νοσοκομείο!

Εκτός Power of Love παραμένει η Νέρτζη., όπως ήδη από εχτές σας είχαμε ενημερώσει! Η πρώτη εικόνα της μέσα από το νοσοκομείο!


Η παίκτρια του ριάλιτι αγάπης, τα τελευταία εικοσιτετράωρα ταλαιπωρείται με την υγεία της, και η Μαρία Μπακοδήμου ενημέρωσε του παίκτες για την απουσία της Νέρτζη, στέλνοντας τα περαστικά της. Διαβάστε παρακάτω....

Η Νέρτζη απάντησε στο Instagram, ευχαριστώντας όλους όσους τη στήριξαν με τα μηνύματά τους!

«Θα σας πω ένα μεγάλο ευχαριστώ για τα μηνύματά σας, για τα περαστικά σας, μιας και απουσιάζω από το παιχνίδι. Να σας ευχαριστήσω πάρα πολύ που είστε μαζί μου, παρόλο που δεν είμαι με κάποιον ζευγάρι, αυτό το διάστημα. Να ευχηθώ τα καλύτερα και υγεία», είπε η Νέρτζη. Δείτε την εικόνα της μέσα από το νοσοκομείο:

Power of love η  Νέρτζη μέσα από το νοσοκομείο!

Power of love: Έξαλλη η Μπακοδήμου με τον Παύλο! Η ατάκα που την έβγαλε από τα ρούχα της!

Power of love: Η Μαρία Μπακοδήμου επισκέφτηκε το σπίτι των κοριτσιών και συνδέθηκαν με τηλεόραση με το σπίτι των αγοριών, αλλά έγινε έξαλλη με τον Παύλο και τις απορίες του!

Η παρουσιάστρια, θέλοντας να μάθει τι γίνεται τελικά με τον Παύλο και τη Χριστίνα, προκάλεσε μια ένταση άθελά της!

Ο Παύλος εξήγησε για ποιο λόγο είναι ενοχλημένος αλλά και τι ακριβώς ψάχνει.

Τότε και η Χριστίνα έδωσε τη δική της απάντηση και ενώ η Μαρία προσπαθούσε να καταλάβει τι γίνεται και η απορία ήταν ζωγραφισμένη στο πρόσωπό της, το απόλυτο μπέρδεμα την έβγαλε από τα ρούχα της! Δείτε το σχετικό βίντεο:

Power of Love: Tο αινιγματικό μήνυμα του Πάυλου που έγινε viral! Για ποιον χτυπά η καμπάνα;

Ο Παύλος Παπαδόπουλος από το Power of Love έκανε μια αινιγματική ανάρτηση.


Ο 26χρονος ο οποίος έχει σχολιαστεί έντονα, με τον τρόπο με τον οποίο επικοινωνεί ή διαφωνεί με τους συμπαίκτες του,αλλά αυτό δεν τον σταματά!


Το απόγευμα της Τετάρτης, ο Παύλος Παπαδόπουλος έκανε τη νέα του ανάρτηση στο Instagram, στέλνοντας το δικό του δημόσιο μήνυμα: "Όσους δασκάλους κι αν συναντήσεις στην ζωή σου ένας είναι ο πραγματικός. Ο ίδιος σου ο εαυτός". Δείτε την σχετική ανάρτηση:

Ο Παύλος Παπαδόπουλος από το Power of Love έκανε μια αινιγματική ανάρτηση.