Τάσος Δούσης: "Η Ελένη Μενεγάκη έβγαλε λεφτά από..." - Αποκαλύψεις για πρόσωπα της ελληνικής τηλεόρασης!

Αφοπλιστικός! Μίλησε για Αρναούτογλου, Μελέτη, Κανάκη και πολλούς ακόμη!

Τάσος Δούσης:

Ελένη Μενεγάκη έβγαλε λεφτά από..." - Αφοπλιστικός ο Τάσος Δούσης έκανε αποκαλύψεις για πολλά πρόσωπα της ελληνικής τηλεόρασης!

Χωρίς ενδοιασμούς ο παρουσιαστής - εκδότης λίγες ημέρες πριν κάνει το comeback που όλοι περιμένουν με την κορυφαία ταξιδιωτική εκπομπή "Εικόνες" μίλησε στην κάμερα του OPEN και την εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου για τον Αντώνη Κανάκη, την Ελεονώρα Μελέτη αλλά και για το GNTM και τα ριάλιτι τέτοιου τύπου που μονοπωλούν το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού αυτή την περίοδο!

Συγκεκριμένα, για μια από τις πιο κορυφαίες παρουσιάστριες, την Ελένη Μενεγάκη, ανέφερε: "Κοίταξε η Ελένη Μενεγάκη δεν είναι απλά star είναι business woman. Είναι η μοναδική γυναίκα που κατάφερε να βγάλει τρομερά λεφτά από την τηλεόραση κι αυτό από μόνο του είναι κάτι πολύ σημαντικό! Αλλά η γυναίκα κατάλαβε ότι δεν φτάνει μόνο αυτό! Δηλαδή, γκρέμισε την ζωή τη την ξανά έχτισε από την αρχή κι αυτό την κάνει star όχι η τηλεόραση!"

Τάσος Δούσης: Κυκλοφόρησε το πρώτο τρέιλερ της σεζόν για τις «Εικόνες»! Τι θα δούμε στο Μπαλί;

Τα σχόλιά του, δε, για την Ελεονώρα Μελέτη και το GNTM σήκωσαν θύελλα αντιδράσεων στο πάνελ του "Ευτυχείτε"! Δείτε τις δηλώσεις του στο παρακάτω βίντεο:

Τάσος Δούσης: Απίθανη αποκάλυψη για τον Σάκη Τανιμανίδη! "Με πήρε τηλέφωνο και..."

"Με πήρε τηλέφωνο και..." - Ο Τάσος Δούσης έκανε μια απίθανη αποκάλυψη για τον Σάκη Τανιμανίδη και το... παρελθόν του!

Καλεσμένος στην εκπομπή "Στην Φωλιά των Κου Κου", ο εκδότης και παρουσιαστής που έχει μονοπωλήσει το ενδιαφέρον κι έχει βρεθεί στο επίκεντρο με την εκπομπή του "Εικόνες" που επανήλθε στους τηλεοπτικούς μας δέκτες μέσα από την συχνότητα του OPEN και προβάλλεται κάθε Σάββατο στις 20:00, μίλησε για ακόμα μια φορά έξω από τα δόντια και έφερε στο φως της δημοσιότητας πράγματα που δεν γνώριζε κανείς ως τώρα!

Συγκεκριμένα, αναφέρθηκε στο ξεκίνημα της καριέρας του παρουσιαστή του Survivor, στα πρώτα του τηλεοπτικά βήματα και στην εκπομπή "World Party".

"Τώρα θα σου πω ένα μυστικό! Όταν πρωτοξεκίνησε ο Σάκης Τανιμανίδης την εκπομπή του τον άνθρωπο που πήρε τηλέφωνο για να τον συμβουλευτεί πως θα κάνει την εκπομπή πριν καν ξεκινήσει η εκπομπή ήταν εμένα και πραγματικά μιλούσαμε έδωσα τις συμβουλές μου! Αυτουνού ήταν η έμπνευση του World Party, αυτός το ξεκίνησε, αυτός το έχτισε δεν ήταν όμως ταξίδι, του το είχα πει και τότε, το concept αυτό ήταν party. Ταξίδι είναι ταξίδι δεν έχει μέσα ούτε στριπτίζ, δεν έχει μέσα ούτε χαβαλέ ούτε ποτέ ούτε τίποτα"

Δείτε περισσότερα στο παρακάτω απόσπασμα:

Επίσης, δείτε άλλη μια αφοπλιστική συνέντευξη του: Τάσος Δούσης :"Αν ήμουν γυναίκα, θα ήμουν η μεγαλύτερη π.... στον κόσμο"