Βάσω Λασκαράκη: Χωρίς ίχνος μακιγιάζ το πρόσωπό της! Έβαλε μπλε φόρεμα και «φώτισε» μέχρι και ο Σουλτάτος!

Δεν έπαιρνε κανείς τα μάτια του από πάνω της!

Βάσω Λασκαράκη: Χωρίς ίχνος μακιγιάζ το πρόσωπό της! Έβαλε μπλε φόρεμα και «φώτισε» μέχρι και ο Σουλτάτος!

Χωρίς ίχνος μακιγιάζ το πρόσωπό της Βάσως Λασκαράκη! Έβαλε μπλε φόρεμα και «φώτισε» μέχρι και ο Σουλτάτος αφού ήταν απλά καλλονή η σύζυγός του! Ίσως η καλύτερη της εμφάνιση μέχρι σήμερα!

Η Βάσω Λασκαράκη τόλμησε και έβγαλε όλο το μακιγιάζ από το πρόσωπό της! Η ίδια, έβαλε μπλε φόρεμα σε ελεκτρίκ απόχρωση και φώτισε ολόκληρη! Της πάει πολύ και είναι από τα λίγα δημόσια πρόσωπα που τολμούν κάτι τέτοιο..

Άλλωστε όπως θα δείτε το πρόσωπό της δεν χρειάζεται και ιδιαίτερα το μακιγιάζ αφού δεν έχει σχεδόν καμία ατέλεια! Τα καστανά της μαλλιά έκαναν άψογη αντίθεση με το φόρεμα και φώτισε όχι μόνο εκείνη, αλλά και ο Λευτέρης Σουλτάτος μόλις την είδε... σίγουρα!

Ιδού και η σχετική φωτογραφία:

Δείτε την και με σούπερ hot κοστούμι!

Βάσω Λασκαράκη: Χωρίς ίχνος μακιγιάζ στην θάλασσα με τον Λευτέρη Σουλτάτο!

Χωρίς μακιγιάζ στην θάλασσα με τον Λευτέρη Σουλτάτο βρέθηκε η Βάσω Λασκαράκη και δεν φαντάζεστε τι θαλάσσιο σπορ επέλεξαν να κάνουν.

Το ζευγάρι πριν λίγες ημέρες ταξίδεψε στην Κρήτη για να απολαύσει τις καλοκαιρινές τους διακοπές πριν γυρίσουν στις επαγγελματικές τους υποχρεώσεις.

Η Βάσω Λασκαράκη είναι ενεργή στο Instagram και μοιράζεται πολλές καθημερινές στιγμές της με τους διαδικτυακούς της φίλους.

Σε μια από αυτές μας έδειξε το θαλάσσιο σπορ που έκανε με τον Λευτέρη Σουλτάτο, ποζάροντας χωρίς ίχνος μακιγιάζ στο πρόσωπο της.

Βάσω Λασκαράκη χωρίς μακιγιάζ

Βάσω Λασκαράκη: Έβαλε φόρεμα που «διπλώνει» και τρέλανε τον Σουλτάτο! Τα πέδιλά της έκαναν την διαφορά...

Η Βάσω Λασκαράκη έβαλε φόρεμα που «διπλώνει» και τρέλανε τον Σουλτάτο! Τα πέδιλά της έκαναν την διαφορά και αυτό το σύνολο, πρέπει να το αντιγράψεις!

Η ηθοποιός, έκανε το απόλυτο party look και είμαστε σίγουροι ότι τρέλανε κανονικά τον σύζυγό της, Λευτέρη Σουλτάτο!

Η Βάσω Λασκαράκη, έβαλε φόρεμα σε κρουαζέ γραμμή που διπλώνει και κολάκευε απίστευτα την σιλουέτα της! Το συνδύασε με μαύρα πέδιλα με λεπτά λουράκια και τα πόδια της έμοιαζαν με 2 μέτρα, αν και η ίδια δεν είναι ιδιαίτερα ψηλή!

Δείτε την σχετική ανάρτηση: