Η ανακοίνωση του Open TV για τη Νίκη Λυμπεράκη

Έσκασε τώρα!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Η ανακοίνωση του Open TV για τη Νίκη Λυμπεράκη

Το Open Tv έκανε από τη μεριά του μία έκτακτη ανακοίνωση που αφορά τη Νίκη Λυμπεράκη και τη νέα της εκπομπή, η οποία θα αφιερωθεί εξ' ολοκλήρου στο ζήτημα του κορωνοϊού που είναι και το θέμα που απασχολεί περισσότερο.

«INFO-19» με τη Νίκη Λυμπεράκη κάθε Τρίτη στις 21:00

Την ώρα που οι εξελίξεις που αφορούν την πανδημία είναι καταιγιστικές, η ψύχραιμη, σε βάθος ενημέρωση αποκτά ακόμη μεγαλύτερη σημασία.

Γι' αυτό, κάθε Τρίτη στις 21.00 και μέχρι την επιστροφή στην κανονικότητα, η Νίκη Λυμπεράκη και το δημοσιογραφικό δυναμικό του OPEN, ιχνηλατούν το τοπίο της παγκόσμιας κρίσης, αποκαλύπτουν το απόσταγμα των γεγονότων, αναλύουν τις προκλήσεις σε όλους τους τομείς της κοινωνικής ζωής και της οικονομίας και αναζητούν το τι προδιαγράφεται για την επόμενη μέρα.

Η Νίκη Λυμπεράκη στην εκπομπή «INFO-19» υποδέχεται καλεσμένους που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή της «μάχης» κατά του κορωνοϊού στην Ελλάδα και διεθνώς, από το χώρο της επιστήμης και της πολιτικής, θέτοντας ερωτήματα που αναδεικνύουν την ουσία των θεμάτων.

Από την Τρίτη 7 Απριλίου 2020 και κάθε Τρίτη στις 21.00, μετά το κεντρικό δελτίο Eιδήσεων, αναλύουμε μαζί με τους ειδικούς τις τελευταίες εξελίξεις γύρω από την πανδημία στην εκπομπή «INFO-19» με τη Νίκη Λυμπεράκη, στο OPEN.

Την ίδια στιγμή τα νούμερα του Open δείχνουν να σκίζουν με την Φαίη Μαυραγάνη να βάζει κανονική "φωτιά" στην τηλεθέαση!

Ενόψει της έκρυθμης κατάστασης που επικρατεί το Open Tv έκανε κι άλλες αλλαγές στο πρόγραμμά του

Αλλαγές θα έχουμε στο καθημερινό πρόγραμμα τουOpen. Τι θα δούμε και ποιες οι εκπομπές που δεν θα μεταδοθούν, όσα έκανε γνωστά το κανάλι με ανακοίνωση του.

Το Open ευθυγραμμίζεται με τις εξελίξεις στο θέμα του κορωνοϊού, προχωρώντας σε επιπλέον τροποποιήσεις στο καθημερινό πρόγραμμά του, εξασφαλίζοντας παράλληλα τη συνεχή ενημέρωση των πολιτών με εγκυρότητα και ψυχραιμία.

Ακολουθούν οι αλλαγές:

Οι ενημερωτικές εκπομπές «Ώρα Ελλάδος 05:30» και «Ώρα Ελλάδος 07:00» ενοποιούνται. Η εκπομπή «Ώρα Ελλάδος» θα μεταδίδεται Δευτέρα-Παρασκευή 05:30-10:00. Αυτή την εβδομάδα παρουσιάζουν ο Άκης Παυλόπουλος και η Ντόρα Κουτροκόη και την ερχόμενη εβδομάδα 23-27 Μαρτίου 2020 θα παρουσιάζουν ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος και η Ανθή Βούλγαρη.

Η πρωινή ψυχαγωγική εκπομπή «Ευτυχείτε» με την Κατερίνα Καινούργιου αναστέλλεται προσωρινά.

Η εκπομπή «Μεσημέρι Yes» με την Κατερίνα Ζαρίφη και τον Παύλο Σταματόπουλο θα προβάλλεται Δευτέρα-Παρασκευή 14:00-15:45 εστιάζοντας σε θέματα επικαιρότητας.

Η ανακοίνωση του OPENtv για το νέο πρόγραμμα - Σήμερα θα είναι στον αέρα

Σήμερα θα βγει στον αέρα του OPENtv το νέο πρόγραμμα που θα «χτυπήσει» κόκκινο στην τηλεθέαση του σταθμού. Μάλιστα, το κανάλι εξέδωσε και αναλυτική ανακοίνωση για το τι πρόκειται να δούμε στο show που θα έχει κριτές «φωτιά».

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Tο λαμπερό JUST THE 2 OF US επιστρέφει στον αέρα του OPEN πιο δυνατό από ποτέ. Δεκατέσσερις επαγγελματίες τραγουδιστές και δεκατέσσερις προσωπικότητες από διάφορους χώρους, που έχουν το θάρρος να τραγουδήσουν πάνω στη σκηνή, ενώνουν τις φωνές τους σε ένα μουσικό show με φιλανθρωπικό χαρακτήρα.

Κάθε εβδομάδα, τα εκρηκτικά ντουέτα θα γεμίζουν τη σκηνή του JUST THE 2 OF US παρουσιάζοντας μοναδικές εκτελέσεις.

Ο παρουσιαστής του φαντασμαγορικού σόου Νίκος Κοκλώνης υπόσχεται απολαυστικές στιγμές, μαζί με την πιο λαμπερή και ξεχωριστή παρέα της ελληνικής τηλεόρασης στη θέση της κριτικής επιτροπής!

Η Δέσποινα Βανδή, η Μαρία Μπακοδήμου, η Βίκυ Σταυροπούλου και ο Σταμάτης Φασουλής δεν χρειάζονται συστάσεις. Ο καθένας τους φέρνει στην παρέα την εμπειρία του, το χιούμορ του, την καλλιτεχνική του ματιά, αλλά και τη θετική του διάθεση.

JUST THE 2 OF US OPENtv

Η επιτροπή θα αξιολογεί κάθε εβδομάδα τα ντουέτα των διαγωνιζόμενων, ενώ το κοινό στο studio θα βαθμολογεί και αυτό ως 5ος κριτής.

Οι τηλεθεατές μέσα από το app του OPEN, θα έχουν 5 ψήφους και για τρεις ημέρες μετά το κάθε show θα μπορούν να ψηφίζουν δωρεάν τα αγαπημένα τους ντουέτα. Βάσει αυτής της ψηφοφορίας, το πιο δημοφιλές δίδυμο θα εξασφαλίζει ασυλία στο επόμενο επεισόδιο.

Οι 28 διαγωνιζόμενοι θα δοκιμαστούν σε ένα πλούσιο και απρόβλεπτο ελληνικό και ξένο ρεπερτόριο για την ανάδειξη του νικητή. Μαζί τους, στην παρουσίαση όλων όσων συμβαίνουν στο backstage, θα είναι η Βίκυ Κάβουρα.

Να θυμίσουμε πως σε λίγο καιρό, το πιο "καυτό" τηλεοπτικό δίδυμο επιστρέφει στις οθόνες μας, με μία νέα ανατρεπτική εκπομπή που θα μαγνητίσει το κοινό! Οι δυο τους, έλαμψαν τα προηγούμενα χρόνια στον Ant1, και μετά από ένα μικρό διάλειμμα επιστρέφουν, αυτή τη φορά στο Open.

TAGS