Aλίκη Κατσαβού-Φοίβος Βουτσάς: Ο νέος πρωτότυπος τρόπος που σκέφτηκαν για να κάνουν βόλτα

Η ανάρτηση στο Instagram

Αρθρογράφος: Ανθή Ιωαννίδου
Ανθή Ιωαννίδου
Aλίκη Κατσαβού-Φοίβος Βουτσάς: Ο νέος πρωτότυπος τρόπος που σκέφτηκαν για να κάνουν βόλτα

Η Αλίκη Κατσαβού και ο Φοίβος Βουτσάς βρήκαν έναν νέο πρωτότυπο τρόπο για να κάνουν την βόλτα τους. Μαμά και γιος είναι αχώριστοι και περνάνε όμορφα και δημιουργικά την ώρα τους ο ένας με τον άλλο.

Η Αλίκη Κατσαβού έχει ως απόλυτη προτεραιότητα στην καθημερινότητά της τον Φοίβο. Μάλιστα, η ίδια συχνά μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους στιγμιότυπα από την καθημερινότητά της με τον γιο της.

Αυτή τη φορά, η Αλίκη Κατσαβού θέλησε δείξει τον τρόπο που κάνουν πλέον βόλτα.

«Το αυτοκίνητο είναι μια από τις νέες μας συνήθειες κι έχει γίνει το "αρχηγείο" μας εν καιρώ πανδημίας! Το παρκάρω πλάι σε όσο περισσότερη πρασινάδα βρω και πάω στο πίσω κάθισμα. Εκεί κάνουμε σχέδια για το μέλλον, κουβεντιάζουμε, ακούμε ραδιόφωνο, γελάμε πολύ - γιατί ο Φοίβος θέλει να γελάς με την καρδιά σου και δυνατά - τρώμε και κάτι. Και μετά από ώρα, παίρνουμε το δρόμο για το γυρισμό» έγραψε χαρακτηριστικά. Πρόσφατα η ηθοποιός δέχτηκε και ακατάλληλα μηνύματα στα social media.

Δείτε την ανάρτηση:

Aλίκη Κατσαβού Φοίβος Βουτσάς

Με μάσκες Αλίκη Κατσαβού και Φοίβος - Η εικόνα που προκάλεσε "πανικό" στα social media

Με μάσκες αποφάσισαν να βγουν έξω σήμερα που έχει και καλή μέρα, η Αλίκη Κατσαβού και ο μικρός Φοίβος, διατηρώντας τα μέτρα ασφαλείας, όπως τονίζει και η κυβέρνηση. Η εικόνα που μοιράστηκε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό προκάλεσε "πανικό" στα social media.

Και αυτό γιατί οι δυο τους φαίνεται πως όπως όλοι προσπαθούν να βρουν έξυπνους τρόπους να περάσουν τις μέρες τους εν μέσω πανδημίας, ωστόσο με τέτοια ηλιόλουστη μέρα δεν μπόρεσαν να πουν όχι και για μια μίνι "εκδρομή" για τα αναγκαία τους ψώνια.

Η φωτογραφία που θέλησε να μοιραστεί με τους ακόλουθούς της, δείχνουν τόσο την ίδια, όσο και τον μικρό αγκαλιά με μάσκες στα πρόσωπά τους, ενώ όπως τόνισε η ίδια, η επιλογή ήταν του μικρού Φοίβου, αφού το διάλεξε μόνος του. Έβαλε λοιπόν το κράνος του, πήρε το ποδήλατό του και ήταν έτοιμος.

Αλίκη Κατσαβού Φοίβος μετακίνηση 2