Εβελίνα Παπούλια: «Πνίγομαι,παθαίνω κρίσεις πανικού»

Απίστευτη εξομολόγηση της ηθοποιού

Αρθρογράφος: Ανθή Ιωαννίδου
Ανθή Ιωαννίδου
Εβελίνα Παπούλια: «Πνίγομαι,παθαίνω κρίσεις πανικού»

H Εβελίνα Παπούλια έδωσε συνέντευξη και αποκάλυψε πως «πνίγεται και παθαίνει κρίσεις πανικού». Η ηθοποιός αναφέρθηκε και στην προσωπική της ζωή, και σε διάφορα περιστατικά που έχουν συμβεί με τους συντρόφους.

Στην εκπομπή Dot βρέθηκε καλεσμένη το απόγευμα του Σαββάτου η ηθοποιός Εβελίνα Παπούλια όπου μίλησε, μεταξύ άλλων, για την προσωπική της ζωή αλλά και τους γάμους που είχε κάνει στο παρελθόν.

Η Εβελίνα Παπούλια μάλιστα δεν δίστασε να αποκαλύψει ότι την πρώτη νύχτα του γάμου της δεν κοιμήθηκε με τον σύζυγό της.

«Πριν παντρευτώ δεν με ενοχλεί τίποτα. Τώρα βέβαια έχω απομυθοποιήσει και τον γάμο… Παιδί ήθελα να κάνω. Ήμουν σίγουρη ότι θα το κάνω στα 27. Από έξι χρονών που με θυμάμαι, ήξερα τι ήθελα οπότε οτιδήποτε σκεφτόμουν, για κάποιο λόγο γινόταν…», είπε και συνέχισε:

«Αν μπορούσα να μην παντρευτώ δε θα παντρευόμουν. Την ώρα που παντρευόμουν κατάλαβα ότι δεν μπορώ να ζήσω με τα ελαττώματα του συντρόφου μου. Και στους δύο γάμους συνέβη ένα γεγονός που με έκανε να πω “εγώ αυτόν δεν τον ξέρω”»
Επειδή υπάρχει το στρες του γάμου πάντα, δεν βγαίνει σε όλους ο καλύτερος εαυτός τους…Είναι δύσκολη περίοδος αυτή. Δεν θεωρώ, λοιπόν, ότι ήμουν εγώ μόνο που δεν ήθελα. Πιστεύω ότι και οι άλλοι δεν ήθελαν στην πραγματικότητα… Όταν την πρώτη μέρα του γάμου λες «δεν θα κοιμηθούμε μαζί», είπε χαρακτηριστικά η Εβελίνα Παπούλια.

Και συνέχισε «Κυριολεκτώ…Φαίνομαι υπερβολική αλλά ότι λέω κυριολεκτώ. Δεν το ξανασυζητήσαμε και μετά από ένα μήνα πήραμε και το διαζύγιο. Δεν ήταν στενάχωρο. Δεν είχα νιώσει αυτό το μέγεθος της αγάπης. Κάπως έτσι το βλέπω. Τώρα το νιώθω, είμαι σε σχέση που το νιώθω» ανέφερε η ηθοποιός.

Υπενθυμίζουμε ότι η Εβελίνα Παπούλια παντρεύτηκε τον πρώτο της σύζυγο Γιώργο Λιάντο το 1999, όπου απέκτησε την κόρη της Αφροδίτη, και τον Παναγιώτη Κράββα το 2008, ωστόσο και με τους δύο χώρισε!

Να θυμίσουμε ότι φυσικά η ηθοποιός είχε ξαναμιλήσει για τους γάμους της

Σε συνέντευξή της στην εκπομπή «Ελένη», η Εβελίνα Παπούλια μεταξύ άλλων είπε:

«Έγινα μαμά όταν ήμουν 27-28 χρονών. Το ήθελα. Είχα πει 27 χρονών θα έχω παιδί. Από μικρή. Δεν ξέρω γιατί το είχα βάλει έτσι στο κεφάλι μου και όντως συνέβη. Ήμασταν πολύ μικρό χρονικό διάστημα μαζί με τον μπαμπά της Αφροδίτης, απλώς προέκυψε γιατί εγώ είχα ένα πρόβλημα γυναικολογικό και δεν περίμενα καθόλου να μείνω έγκυος. Έμεινα και είπα τέλος».

 Εβελίνα Παπούλι

Αναφερόμενη στους γάμους της, η Εβελίνα Παπούλια παραδέχτηκε πως ένιωθε πως «πνιγόταν» μέσα σε αυτούς: «Έχω κάνει δύο γάμους, αλλά δεν κράτησαν, ήταν μπαμπ-μπαμ. Δεν το έχω. Δεν ξέρω τι μου συμβαίνει. Δεν μπορώ να σου το πω. Μπορεί να μην ήταν η κατάλληλη στιγμή ή οι κατάλληλοι άνθρωποι ή να ήμουν εγώ τόσο πολύ ανώριμη για αυτό. Δεν μπορώ να σου το εξηγήσω. Πριν λίγες ημέρες η ηθοποιός έκανε και μια αποκάλυψη για τον Νίκο Σεργιανόπουλο.

Πάντως σίγουρα κάτι πάθαινα. Πνιγόμουν. Νόμιζα ότι τελείωνε η ζωή μου, ότι καταπιεζόταν η ελευθερία μου. Δεν έχω λόγια για αυτό. Χρήζει ψυχανάλυσης. Ο γάμος σαν γάμος μου αρέσει. Είναι δηλαδή κάτι που το θαυμάζω στους ανθρώπους όταν το βιώνουν. Πάντα λέω "αχ, γιατί όχι και εγώ". Τώρα πια για να έκανα κάτι τέτοιο, νομίζω ότι θα έπρεπε να το φιλτράρω πολύ. Δεν νομίζω ότι έφταιγαν οι σύντροφοι μου και στις δύο περιπτώσεις.Θεωρώ ότι έφταιγα εγώ, γιατί εγώ πάθαινα κρίση πανικού μέσα σε αυτό».

Για τον γάμο της με τον Παναγιώτη Κράββα είχε πει σε παλαιότερη συνέντευξή της:

«Έχω ξαναπαντρευτεί, απλά κράτησε ένα μήνα. Παντρεύτηκα στη Σκωτία μετά από έξι χρόνια. Στην ουσία ήταν κουλό. Μου είπε «θέλεις να παντρευτούμε;» και του είπα «ναι, να παντρευτούμε σε ένα κάστρο στη Σκωτία». Το τακτοποίησε και πήγα και παντρεύτηκα. Χώρισα γιατί μου βγήκε κάτι και είπα «θα ζήσω όλη μου τη ζωή με αυτά τα ελαττώματα;». Στη σχέση μου δεν υπήρχε πολύ ελευθερία.

Εγώ είμαι ένας άνθρωπος που την αποζητώ και θέλω να την έχει και ο άλλος. Αυτό ίσως σε αυτή τη σχέση δεν υπήρχε σε αυτό τον βαθμό που το ήθελα. Μπορεί αν απλώς τα είχαμε να μην χωρίζαμε. Δεν εγγυώμαι τίποτα. Δεν μπορώ την καταπίεση. Το κομμάτι του γάμου έχει αυτό το είδος καταπίεσης της προσωπικότητας. Κάτι αλλάζει με τον γάμο που δεν μπορώ να το προσδιορίσω. Με φρίκαρε ότι θα ζούσα με αυτό τον τρόπο»