MasterChef: Εκτός εαυτού ο Γιώργος - Πήγε να... γκρεμίσει τον τοίχο

Για γερά νεύρα η δοκιμασία

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
MasterChef: Εκτός εαυτού ο Γιώργος - Πήγε να... γκρεμίσει τον τοίχο

Εκτός εαυτού βγήκε στο σημερινό επεισόδιο του MasterChef και ο Γιώργος ο οποίος μάλιστα σε κάποια στιγμή που προσπαθούσε να επικοινωνήσει με τον Βαρθαλίτη, χτύπησε τον τοίχο και πήγε να τον γκρεμίσει από τα νεύρα του.

Σίγουρα ο Γιώργος Λασκαρίδης είναι ένας από τους παίκτες που δεν έχει πολλές εντάσεις στο παιχνίδι, πόσο μάλλον από τη μέρα που επέστρεψε στον διαγωνισμό.

Η σημερινή ομαδική δοκιμασία ωστόσο ήρθε για να τεστάρει τα νεύρα όλων και έτσι ο Γιώργος έπεσε δυστυχώς θύμα της, μιας και κατάφερε να εκραγεί ενώ προσπαθούσε να μιλήσει με τoν Βαρθαλίτη για το πώς θα στήσουν ένα πιάτο.

Νεύρα δημιουργήθηκαν και ανάμεσα στον Μπέλλο και τη Μαρία. Δείτε εδώ το σκηνικό που ενόχλησε πολύ το ζευγάρι!

Και οι δύο φώναζαν και η συνεννόηση ήταν απλά αδύνατη οπότε ο Γιώργος δεν άντεξε και ενώ φώναζε στον Σταύρο να τον ακούσει, εκνευρίστηκε και χτύπησε με πολλή δύναμη τον τοίχο για να εκτονωθεί.

Αυτή η ομάδα χάνει απόψε στο MasterChef

Δύσκολη θα είναι και η σημερινή δοκιμασία στο MasterChef, αφού θα πρέπει να αποχωρήσουν δυο παίκτες. Τα πρόσωπα είναι «βόμβα». Ποια ομάδα ωστόσο, θα χάσει και θα έρθει αντιμέτωπη με μια τελευταία δοκιμασία;

Μετά την χθεσινή αποχώρηση της Μαριάννας Πλουμέντη, η οποία έφυγε με κλάματα από το πλατό, οι διαγωνιζόμενοι είναι 8. Σήμερα ωστόσο, δυο θα πρέπει να πουν το τελευταίο «αντίο» στους τηλεθεατές και στους τρεις κριτές.

Σήμερα το βράδυ, οι παίκτες θα πρέπει να χωριστούν σε μπλε και κόκκινους. Η κόκκινη λοιπόν θα έχει Σταυρή, Τζον, Μάρλεν και Διονύση, ενώ η μπλε, Μπέλλο, Μαρία, Σταύρο και Γιώργο.

Η ομάδα λοιπόν που θα χάσει θα είναι η κόκκινη και μετά την τελευταία και κρίσιμη δοκιμασία θα αποχωρήσουν η Μάρλεν και ο Διονύσης. Εμείς ωστόσο, σας το είχαμε αποκαλύψει πρώτοι! Δείτε εδώ!

MasterChef spoiler αποχώρηση