Ρήγας - Αποστόλου: Φέρνουν μεγάλα ονόματα για τη νέα τους σειρά

Ανυπομονούμε!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Ρήγας - Αποστόλου: Φέρνουν μεγάλα ονόματα για τη νέα τους σειρά

Ο Αλέξανδρος Ρήγας και ο Δημήτρης Αποστόλου επιστρέφουν δυναμικά στην ελληνική τηλεόραση και μάλιστα, πρόκειται να φέρουν στη νέα τους σειρά, μερικά πολύ δυνατά και πολύ αγαπημένα ονόματα τα οποία θα έχουν σίγουρη επιτυχία.

Το γνωστό δίδυμο, που έχει δημιουργήσει μερικές από τις μεγαλύτερες επιτυχίες που έχουμε δει στην τηλεόραση, θα ξεκινήσει ένα νέο πρότζεκτ με τίτλο «Η τούρτα της μαμάς».

Να θυμίσουμε ωστόσο ότι πριν από λίγο καιρό, ο Αλέξανδρος Ρήγας αντιμετώπισε ένα πρόβλημα με την υγεία του και χρειάστηκε να διακομισθεί στο νοσοκομείο. Δείτε εδώ τις αναλυτικές λεπτομέρειες.

Ποιοι θα είναι ωστόσο πρωταγωνιστές στη νέα σειρά των Ρήγα - Αποστόλου;

Όπως μετέδωσε σήμερα μέσα από σχετικό ρεπορτάζ της η εκπομπή της Φαίης Σκορδά, τα δύο πρόσωπα που αναμένεται να δούμε δεν είναι άλλα από τον Κώστα Κόκλα και την Καίτη Κωνσταντίνου, οι οποίοι είναι άλλωστε γνωστοί για την άριστη συνεργασία τους.

Θυμίζουμε πως οι δυο τους, είχαν πρωταγωνιστήσει στην αγαπημένη σειρά «Τα εγκλήματα», ως Σωσώ και Αλέκος, προσφέροντας άπειρο γέλιο στους τηλεθεατές.

Καίτη Κωνσταντίνου Κώστας Κόκλας εγκλήματα

«Μάθαμε ποιοι θα είναι οι πρωταγωνιστές της νέας σειράς των Ρήγα – Αποστόλου “Η τούρτα της μαμάς”. Θα είναι ο Κώστας Κόκλας και η Καίτη Κωνσταντίνου, ένα πολύ ωραίο δίδυμο που επιστρέφει», είπε η Αφροδίτη Γραμμέλη.

Να σημειώσουμε πως έχει ακουστεί ότι οι Ρήγας - Αποστόλου πρόκειται να επαναφέρουν και μία αγαπημένη σειρά του Mega

Δεν θα πιστεύετε ποια είναι η σειρά που επιστρέφει! Και όμως σύμφωνα με τα όσα ειπώθηκαν στην εκπομπή το τηλεοπτικό δίδυμο σχεδιάζει να φέρει πίσω το "Τι ψυχή θα παραδώσει" το οποίο δυστυχώς δεν είχε συνεχιστεί.

Δημήτρης Αποστόλου - Αλέξανδρος Ρήγας

Παρόμοια - για άλλους λόγους βέβαια- να θυμίσουμε ότι δεν είχε συνεχιστεί και ένα ακόμα εγχείρημα του Αλέξανδρου Ρήγα, το Boom servise πλιζ.

Και το καλύτερο; Το νέο εγχείρημα του τηλεοπτικού ζευγαριού αναμένεται να ανέβει στο θεατρικό σανίδι, ωστόσο με άλλο καστ από αυτό της θρυλικής σειράς του Mega! Δεν ξέρω για εσάς αλλά αν γίνει εμείς θα πάμε!