Φαίη Σκορδά: Η τυχαία συνάντηση και το απίστευτο περιστατικό μέσα στο αυτοκίνητο

Τι συνέβη;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Φαίη Σκορδά: Η τυχαία συνάντηση και το απίστευτο περιστατικό μέσα στο αυτοκίνητο

Μια τυχαία συνάντηση είχε στις καλοκαιρινές της διακοπές η Φαίη Σκορδά και το περιστατικό που σημειώθηκε την ώρα που βρισκόταν μέσα στο αυτοκίνητο της είναι πραγματικά απίστευτο. Ούτε η ίδια δεν περίμενε κάτι τέτοιο.

Την αποκάλυψη έκανε η ίδια μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram με μια ανάρτηση των φωτογραφιών που θα σας κάνουν να "λιώσετε" στα γέλια.

Συγκεκριμένα, όπως έκανε γνωστό, στην Χαλκιδική όπου βρίσκεται το τελευταίο διάστημα συνάντησε τυχαία μια φίλη την ώρα που πήγαινε να πάρει ψωμί. Ωστόσο, όταν την είδε ο σύζυγός της μέσα στο αυτοκίνητο να... τσιμπολογάει λίγο από το ψωμί, πήγε και της έδωσε ελιές.

«Πήγα να πάρω ψωμάκι και συνάντησα μια φίλη. Η κυρία στο mini market δεν χάνει εκπομπή. Ο άνδρας της με είδε στο αυτοκίνητο να τσιμπολογάω και… μου έφερε και ελιές. Αυτή είναι η Χαλκιδική που αγαπώ», έγραψε χαρακτηριστικά η Φαίη Σκορδά.

Στο πλευρό της στις διακοπές της στην Χαλκιδική έχει και τα παιδιά της, τα οποία μια ημέρα έκαναν χαμό στο σπίτι και η παρουσιάστρια είχε πάθει σοκ.

Φαίη Σκορδά αυτοκίνητο

Φαίη Σκορδά instagram

Λίγες ημέρες πριν την συνάντηση και το περιστατικό στο αυτοκίνητο "έμεινε" με αυτό που της έδειξαν τα παιδιά της

Η Φαίη Σκορδά απολαμβάνει τις καλοκαιρινές διακοπές της στην Χαλκιδική μαζί με τα παιδιά της. Χθες, επισκέφθηκε μία από τις μαγευτικές παραλίες της περιοχές μαζί με τους δύο γιους της, και η αλήθεια είναι ότι "έμεινε" όταν είδε τι βρήκε ένα από τα μικρά της.

Η αγαπημένη παρουσιάστρια είναι η πιο στοργική μανούλα και προσπαθεί να το δίνει στα παιδιά της όλη της την προσοχή, τώρα που έχει αρκετό ελεύθερο χρόνο, μιας και οι επαγγελματικές της υποχρεώσεις έχουν προς το παρόν παγώσει λόγω καλοκαιριού.

Επιπλέον, η Φαίη Σκορδά είναι και λάτρης των social media, και έτσι επιλέγει να μοιράζεται αρκετά στιγμιότυπα από τις διακοπές της με τους διαδικτυακούς της φίλους. Δείτε εδώ την απίστευτη φωτογραφία που ανέβασε από την περιπέτειά της με τα extreme sports!

Κάτι αντίστοιχο έκανε και όταν ανέβασε αυτό που βρήκε ο γιος της στην παραλία. Ο μικρός της, συγκεκριμένα, εντόπισε έναν αχινό στην θάλασσα και εντυπωσίασε τη μανούλα του!

Φαίη Σκορδά Λιάγκας παιδιά