Κάτια Ζυγούλη - Σάκης Ρουβάς: Η απίστευτη κίνηση των παιδιών τους στη μέση του δρόμου

Θα μείνετε "κάγκελο"

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Κάτια Ζυγούλη - Σάκης Ρουβάς: Η απίστευτη κίνηση των παιδιών τους στη μέση του δρόμου

Έχοντας στο πλευρό τους τα παιδιά τους απολαμβάνουν τις καλοκαιρινές τους διακοπές η Κάτια Ζυγούλη και ο Σάκης Ρουβάς. Οι κόρες τους μάλιστα, «τρέλαναν» το νησί που επισκέφθηκαν με μια απίστευτη κίνηση που έκαναν στη μέση του δρόμου.

Το ζευγάρι έχει τεράστια αδυναμία στα τέσσερα παιδιά, που έχει αποκτήσει από το γάμο του και αυτό το αποδεικνύουν οι άπειρες αναρτήσεις που έχουν κάνει από τα παιχνίδια τους και τις βόλτες τους.

Μάλιστα, πριν από λίγες ημέρες, όπως αποκάλυψε η Κάτια Ζυγούλη μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram τα αγγελούδια της, της έφτιαξαν έναν σπιτικό χυμό καρύδας, με την ίδια να νιώθει πολύ υπερήφανη.

Ενώ, από την πλευρά του ο Σάκης Ρουβάς με ένα βίντεο αποκάλυψε πως τις φετινές τους διακοπές τις κάνουν με σκάφος και κάνοντας tour σε διάφορα νησιά. Όπως δείχνει στο βίντεο, κάθε πρωί ξυπνάει στο πλευρό της συζύγου του και στη συνέχεια κατευθύνεται προς στη θάλασσα, όπου κάνει κατευθείαν βουτιά στα καταγάλανα νερά.

Η απίστευτη κίνηση των παιδιών του Σάκη Ρουβά και της Κάτιας Ζυγουλη στη μέση του δρόμου

Ωστόσο, θα "μείνετε" με μερικές αναρτήσεις που έκανε η Κάτια Ζυγούλη πριν από λίγες ώρες! Συγκεκριμένα, το μοντέλο μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους δυο φωτογραφίες που τράβηξε η ίδια και απεικονίζουν τις δυο κόρες της να κάνουν την πιο απίστευτη κίνηση.

Οι μικρές της, όπως φαίνεται έχουν τρομερή ευλυγισία και είναι πολύ καλές στην ενόργανη, καθώς έκαναν ρόδα, χωρίς καν να δυσκολευτούν!

Κάτια Ζυγούλη Σάκης Ρουβάς διακοπές

Σάκης Ρουβάς Κάτια Ζυγούλη διακοπές παιδιά

Στις διακοπές τους να σημειώσουμε πως ο Σάκης Ρουβάς και η Κάτια Ζυγούλη είχαν μια απίστευτη συνάντηση. Την αποκάλυψη έκανε το πρόσωπο που είδαν τυχαία στο δρόμο και δημοσίευσε μια κοινή φωτογραφία με τον τραγουδιστή. Δείτε εδώ για ποιο πρόσωπο μιλάμε.