Πέταξε «βόμβα» ο Νίκος Μουτσινάς για τον ΣΚΑΙ και το Big Brother - «Όλο σάπιο»

Σχολίασε στην εκπομπή του το ριάλιτι

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Πέταξε «βόμβα» ο Νίκος Μουτσινάς για τον ΣΚΑΙ και το Big Brother - «Όλο σάπιο»

Ο Νίκος Μουτσινάς, δεν μασάει τα λόγια του και το απέδειξε σήμερα μέσα από την εκπομπή του. Ο παρουσιαστής πέταξε «βόμβα» για τον ΣΚΑΙ και το Big Brother, με αφορμή ένα απόσπασμα που πρόβαλλε από το χθεσινό επεισόδιο.

Ο ίδιος θέλησε να σχολιάσει το παιχνίδι, μετά το σάλο που ξέσπασε στο διαδίκτυο, αλλά και στην τηλεόραση με την αισχρή ατάκα του Αντώνη Αλεξανδρίδη.

«Τι ωραία τηλεόραση! Να πούμε και για το κανάλι μας κατιτίς, μη λέμε για τα άλλα. Να πούμε ένα μπράβο στον ΣΚΑΪ, μπράβο! Μη νομίζεις κι αυτό είναι απόφαση. Πώς είναι ότι μαζεύω λεφτά για να πάρω ένα σπίτι και τελικά αυτό βγαίνει όλο σάπιο από κάτω; Το πάθαμε εδώ. Δεν πειράζει όμως, το πήραν τώρα το σπίτι, αυτό είναι το σπίτι, βάλανε μέσα και τα παιδιά αυτά», είπε χαρακτηριστικά ο Νίκος Μουτσινάς.

«Ωραίες προσωπικότητες!», είπε στην συνέχεια για τους παίκτες του Big Brother.

Καλό Μεσημεράκι: Ο Νίκος Μουτσινάς έκανε την αποκάλυψη για το συμβόλαιό του στον ΣΚΑΙ

Λίγο μετά την έναρξη του «Καλό Μεσημεράκι» και μετά τη χθεσινή μεγάλη και εντυπωσιακή πρεμιέρα με την Ελένη Φουρέιρα, ο Νίκος Μουτσινάς θέλησε να κάνει στον αέρα, μία αποκάλυψη για το συμβόλαιο που έχει υπογράψει με τον ΣΚΑΪ.

Ο γνωστός παρουσιαστής έχει δείξει πολλές φορές πως δεν φοβάται να πει δημόσια την άποψή του και να αποκαλύψει πράγματα από την καθημερινότητά του.

Έτσι δε δίστασε να μιλήσει και για το συμβόλαιό του με τον ΣΚΑΪ και όλα όσα έχει συμφωνήσει με το κανάλι για το Καλό Μεσημεράκι.

Αυτή την αποκάλυψη έκανε ο Νίκος Μουτσινάς για το συμβόλαιό του στο Καλό Μεσημεράκι

Ο Νίκος Μουτσινάς ανέφερε στην έναρξη: «Πρέπει κάπως να το συντονίσουμε και με τα άλλα κανάλια να μην υπάρχουν πρεμιέρες και στις άλλες εκπομπές…γιατί αποσυντονίζεσαι, ενώ σήμερα πετάει η ομάδα»!

Και στη συνέχεια ανέφερε με αρκετή δόση χιούμορ: «Θέλει και η Αγγελική (η αρχισυντάκτριά του) να μιλάω λίγο. Κορίτσι μου έχω συμβόλαιο! Πληρώνομαι με τις κουβέντες γι’ αυτό θα κάνω μεγάλο πρόλογο»!

Νίκος Μουτσινάς ΣΚΑΪ