Έκανε την ανακοίνωση ο Χρήστος Μάστορας - Από τις 26/9...

Τι θα συμβεί με τον τραγουδιστή;

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Έκανε την ανακοίνωση ο Χρήστος Μάστορας - Από τις 26/9...

Μόλις πριν από λίγα λεπτά, μέσα από μία ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο Χρήστος Μάστορας θέλησε να κάνει μία ανακοίνωση η οποία αφορά όλους τους φανς του, για κάτι που πρόκειται να συμβεί από τις 26/9.

Ο αγαπημένος τραγουδιστής δεν είναι πολύ ενεργός χρήστης των social media και έτσι επιλέγει να κάνει αναρτήσεις οι οποίες κατά βάση αφορούν τη δουλειά του και τις εμφανίσεις που πραγματοποιεί με το συγκρότημά του, τις Μέλισσες.

Αυτή είναι η ανακοίνωση που έκανε ο Χρήστος Μάστορας

Όπως μας ενημέρωσε λοιπόν πριν από λίγη ώρα, από τις 26/9 θα εμφανίζεται μαζί με τις Μέλισσες και την Τάνια Μπρεάζου στη Θεσσαλονίκη, στα πλέον καθιερωμένα απογευματινά... μπουζούκια καθώς το act του θα ξεκινάει στις 7 το απόγευμα και θα τελειώνει στις 12.

Χρήστος Μάστορας ανακοίνωση

Χρήστος Μάστορας: Αδιανόητη αποκάλυψη - Μπέρδεψαν τον Κώστα με τον Θοδωρή Μαραντίνη

Μια αδιανόητη αποκάλυψη έκανε ο Χρήστος Μάστορας σε συνέντευξη που παραχώρησε με τις «Μέλισσες» στην εκπομπή «Στην φωλιά των κου κου». Έγινε ένα απίστευτο μπέρδεμα με τον Θοδωρή Μαραντίνη.

Το συγκρότημα για πρώτη φορά στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων διασκέδασε το κοινό με τις μεγάλες του επιτυχίες και αγαπημένα τραγούδια.

Μετά την ολοκλήρωση της συναυλία, έκαναν δηλώσεις στην εκπομπή και αναφέρθηκαν σε όλα. Μεταξύ άλλων και στην προσωπική τους ζωή.

Ενώ ο Χρήστος Μάστορας αποκάλυψε «Θυμάμαι στην Βαρκελώνη ήμασταν, έχουμε κάνει και διεθνή καριέρα και λένε “Ωχ αυτός δεν είναι από τις Μέλισσες ο Θοδωρής;” και έδειχνε τον Κώστα».

Επίσης, ανακοινώθηκαν τα ευχάριστα για τον Χρήστο Μάστορα και τη Χριστίνα Παπαδέλη.