Νίκος Μουτσινάς: Το δημόσιο μήνυμα υποστήριξης στη Ζέτα Δούκα

«Πρέπει κάποτε»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Νίκος Μουτσινάς: Το δημόσιο μήνυμα υποστήριξης στη Ζέτα Δούκα

Μέσα από μία ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο Νίκος Μουτσινάς θέλησε να στείλει το δικό του μήνυμα υποστήριξης στην Ζέτα Δούκα αλλά και στις άλλες γυναίκες που βρήκαν το θάρρος να μιλήσουν.

Ο αγαπημένος παρουσιαστής και ηθοποιός, όπως έκαναν και πολλοί άνθρωποι του χώρου, στάθηκε στο πλευρό της Ζέτας Δούκα μετά από τις δηλώσεις που έκανε για τη λεκτική και σωματική βία που υπέστη από τον Γιώργο Κιμούλη.

Έτσι ο Νίκος Μουτσινάς ανέβασε ένα πολύ εύστοχο σκίτσο, το οποίο αναπαριστά ένα διάλογο από την ελληνική επανάσταση. Στο εν λόγω σκίτσο, η βασική ερώτηση είναι το γιατί αποφάσισαν οι Έλληνες να επαναστατήσουν τότε και η απάντηση ταιριάζει άριστα στο κίνημα των γυναικών που αποφάσισα να σπάσουν τη σιωπή τους τώρα.

Νίκος Μουτσινάς Γιώργος Κιμούλης

Μάλιστα, κάτω από το σκίτσο, ο Νίκος Μουτσινάς έγραψε: «Να γιατί τώρα... Γιατί κάποτε πρέπει».

Πέρα από τον Νίκο Μουτσινά, τη Ζέτα Δούκα στήριξε και ο Στέλιος Κουδουνάρης

Μέσα από μία ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο Στέλιος Κουδουνάρης έριξε τα δικά του «πυρά» κατά του Γιώργου Κιμούλη, ο οποίος δήλωσε πως οι εξομολογήσεις περί κακοποίησης είναι της μόδας.

Ο σχεδιαστής έδωσε τα εύσημά του στην Ζέτα Δούκα που άνοιξε τον «ασκό του Αιόλου» και μίλησε για το συγκεκριμένο θέμα ενώ τόνισε πως οι γυναίκες πλέον μιλάνε γιατί δεν φοβούνται.

«Όχι δεν είναι γιατί «είναι της μόδας». Είναι γιατί αυτές οι γυναίκες μεγάλωσαν, έγιναν μάνες, έκαναν σπίτια κι δε φοβούνται πια να χάσουν τη δουλειά τους. Δεν φοβούνται ότι θα στιγματιστούν. Το θύμα σήμερα δεν μπαίνει στο περιθώριο. Οι γυναίκες αυτές ήταν έτοιμες να μιλήσουν. Η κοινωνία δεν ήταν έτοιμη να τις ακούσει. Κοιτάξτε τον εαυτό σας στον καθρέφτη και μιλήστε. Γυναίκες και άνδρες. Μπράβο @zetadouka που τράβηξες την κουρτίνα», έγραψε ο Στέλιος Κουδουνάρης.

Στέλιος Κουδουνάρης Κιμούλης