Ρένια Λουιζίδιου: Αποκαλύφθηκε το επόμενο τηλεοπτικό της βήμα μετά το Καφέ της Χαράς

Που θα την δούμε;

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Ρένια Λουιζίδιου: Αποκαλύφθηκε το επόμενο τηλεοπτικό της βήμα μετά το Καφέ της Χαράς

Τον τελευταίο χρόνο απολαμβάνουμε την Ρένια Λουιζίδου στο «Καφέ της Χαράς», το οποίο όμως ολοκληρώνεται οριστικά αυτόν τον κύκλο.

Ο Χάρης Ρώμας έχει ήδη ανακοινώσει πως μετά το Καφέ, ετοιμάζει μια καινούργια σειρά, την οποία θα δούμε από τον Σεπτέμβρη.

Η Αφροδίτη Γραμμέλη είχε γράψει στη στήλη της στο Πρώτο Θέμα αλλά και στο σημερινό της φύλλο η Real life, πως η Ρένια Λουιζίδου θα επιστρέψει μέσω της ΕΡΤ σε σειρά εποχής αλλά και σε ρόλο έκπληξη!

Η αγαπημένη ηθοποιός πρόκειται να βρεθεί στην Κωνσταντινούπολη στα τέλη του 19ου αιώνα προκειμένου να υποδυθεί τον δραματικό ρόλο της μάνας στο «Ποιος ήταν ο φονεύς του αδελφού μου».

Ο Μανούσος Μανουσάκης διάλεξε τη Ρένια Λουιζίδου για τον πρωταγωνιστικό ρόλο στην τηλεοπτική μεταφορά του διηγήματος του Γεωργίου Βιζυηνού, που θα ενταχθεί στη νέα ζώνη της ΕΡΤ με λογοτεχνικά έργα με τη μορφή μίνι σειράς.

 Ρένια Λουιζίδιου επόμενο τηλεοπτικό βήμα μετά το Καφέ της Χαράς

«Είχαμε αποδεχτεί ότι κάποια πράγματα είναι έτσι»

Η Ρένια Λουϊζίδου βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή Έλα χαμογέλα, όπου μίλησε για όλους και για όλα. Μεταξύ άλλων, έκανε το δικό της σχόλιο για την υπόθεση του Δημήτρη Λιγνάδη και τις δηλώσεις της Υπουργού Πολιτισμού, Λίνας Μενδώνη.

Ενώ, στο ερώτημα αν έχει πέσει θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης, είπε ότι στάθηκε τυχερή και δεν βίωσε κανένα παρόμοιο περιστατικό.

Ρένια Λουϊζίδου συνέντευξη Έλα χαμογέλα

«Είναι τόσο βαθιά σοκαριστικό που δεν ξέρω τι να πω. Όσο για την τοποθέτηση της Λίνας Μενδώνη δεν ήταν τοποθέτηση. Είναι μία θέση που δεν μπορείς να πεις δεν ξέρω. Μπορείς να πεις δεν ξέρω αλλά να πεις και παραιτούμαι»

«Υπάρχει μία ανακούφιση ότι υπάρχει η ελπίδα να αλλάξουμε κάποια πράγματα και να δημιουργήσουμε ένα νέο πιο υγιές περιβάλλον. Υπάρχει όμως και η ταραχή… Είμαστε όλοι τρομερά σοκαρισμένοι με όλο αυτό. Ξέραμε, ακούγαμε ψιθύρους, ανά δυο, ανά τρεις.

Ο καθένας μας ήξερε ένα περιστατικό αλλά τη σούμα δεν την είχαμε υπόψιν μας. Δεν ξέραμε ότι ήταν τόσες πολλές οι περιπτώσεις. Αυτό ήταν κακουργηματικό. Ότι αυτό το πράγμα είχε τέτοια ένταση και έκταση δεν ήταν στην αντίληψή μας. Δεν ήξερες ότι υπάρχουν 19 περιπτώσεις. Εμείς ήμασταν αμήχανοι. Υπήρχε ένα είδος ομερτά. Είχαμε αποδεχτεί ότι κάποια πράγματα είναι έτσι»