Κυριακή, 25 Ιουλίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Στο νοσοκομείο ο Λάκης Λαζόπουλος

Εξετάζεται πιθανή παρενέργεια του εμβολίου

Στο νοσοκομείο ο Λάκης Λαζόπουλος
News 22.06.2021 16:05
Από Ελένη Ζουγανέλη

Μετά από την απάτη που στήθηκε εις βάρος του, μερικά άσχημα νέα είδαν ξανά την δημοσιότητα. Ο Λάκης Λαζόπουλος οδηγήθηκε στο νοσοκομείο, όπου νοσηλευόταν μέχρι την Δευτέρα 21/6.

Οι γιατροί που τον εξέτασαν, συνέστησαν επειγόντως ξεκούραση μέχρι τον Σεπτέμβριο, όπου και θα μπορεί να επιστρέψει στα επαγγελματικά του καθήκοντα. Οι εξετάσεις βέβαια, συνεχίζονται για να διαπιστωθεί αν η αδιαθεσία που ένιωσε, σχετίζεται με τον εμβολιασμό του.

Στην ανάρτησή του στο Instagram, ο Λάκης Λαζόπουλος ενημερώνει μάλιστα, πως η περιοδεία της παράστασης που ετοίμαζε ακυρώνεται και ζητάει συγγνώμη από τους θεατές που είχαν ήδη κλείσει θέση για να τον απολαύσουν.

Λάκης Λαζόπουλος νοσοκομείο

O Ανδρέας Μικρούτσικος έκανε τον Λάκη Λαζόπουλο να βουρκώσει στον αέρα του Ευτυχείτε

Ο Λάκης Λαζόπουλος βγήκε στον αέρα της εκπομπής Ευτυχείτε με σκοπό να μιλήσει για το βιβλίο που έγραψε μετά το θάνατο της αγαπημένης του συζύγου. Ωστόσο, ο Ανδρέας Μικρούτσικος τον έκανε να βουρκώσει όταν αναφέρθηκε στον θάνατο του αδερφού του, Θάνου.

«Ο Λάκης βοήθησε πάρα πολύ, έχοντας την εμπειρία, τον Θάνο. Ήταν συνεργάτες κολλητοί όταν ο Θάνος ήταν καλά. Αλλά όταν ο Θάνος αρρώστησε, ο Λάκης με την εμπειρία που είχε τον πήγε στους καλύτερους γιατρούς στην Ευρώπη και είναι μέρος αυτού του εφαλτηρίου στο οποίο πάτησε ο Θάνος για να είναι δυναμικός μέχρι τέλους. Όλη αυτή η συμπαράσταση που είχε από τον Λάκη σε ιατρικό και ανθρώπινο επίπεδο» σημείωσε χαρακτηριστικά ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

Και συνέχισε: «Η αρρώστια όμως ήταν αμείλικτη παρόλο που ο Λάκης τον οδήγησε στις αυθεντίες της Ευρώπης με μια εκπληκτική συμπεριφορά εκ μέρους του» πρόσθεσε. «Ακόμα και όταν δεν πήγαινε στο εξωτερικό, τηλεφωνούσαν και έστελναν εκπροσώπους. Δυστυχώς η αρρώστια ήταν τέτοια που χάσαμε τον Θάνο. Το ξέρει ο Λάκης γιατί ήταν δίπλα του το βράδυ που έφυγε».

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Λάκης Λαζόπουλος: «Η ιστορία με το κότερο και τα ναρκωτικά στοίχισε στην Τασούλα μου»

Αντιδράσεις στο Πρωινό με την κίνηση της Καλογρίδη να βάλει αστυνομικούς σε πρόμο του βιβλίου του Λαζόπουλου

Share