Νέα έξοδος για Δέσποινα Βανδή - Βασίλη Μπισμπίκη! Δεν την άφησε από την αγκαλιά του ο ηθοποιός

Φωτογραφίες ντοκουμέντο! Δεν ήξεραν ότι τους τραβούν

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Νέα έξοδος για Δέσποινα Βανδή - Βασίλη Μπισμπίκη! Δεν την άφησε από την αγκαλιά του ο ηθοποιός

Τι και αν η σχέση τους έχει αποκαλυφθεί, εκείνοι συνεχίζουν να κρατούν χαμηλό προφίλ από τα φώτα της δημοσιότητας παρόλο που βγαίνουν δημόσια και πολλά μάτια τους έχουν δει. Μετά λοιπόν το κουτούκι που επισκέφθηκαν, Δέσποινα Βανδή και Βασίλης Μπισμπίκης διασκέδασαν σε κρητικό γλέντι.

Φωτογραφίες τους, έφερε στην δημοσιότητα η εκπομπή Τι λες τώρα, με τον ηθοποιό να κάθεται δίπλα της και να έχει το χέρι του πίσω από την πλάτη της, κρατώντας την στην αγκαλιά του.

Η έξοδος αυτή, έγινε μετά το τέλος του J2us, με την Δέσποινα Βανδή με το που τελειώνει το live να πηγαίνει για να τον συναντήσει όπου βρισκόταν στο γλέντι στο Μοσχάτο με φίλους και συνεργάτες.

Οι φωτογραφίες Μπισμπίκη - Βανδή από την έξοδο τους

Το βέτο της Δέσποινας Βανδή στην σχέση της με τον Βασίλη Μπισμπίκη

Ένας μεγάλος έρωτας τούς χτύπησε την πόρτα και άλλαξε τα δεδομένα της ζωής τους. Μπορεί εδώ και λίγους μήνες να άνοιξαν δειλά νέο κεφάλαιο στα προσωπικά τους, όμως λέγεται ότι στο κοντινό τους περιβάλλον - όπως και σε εκείνους που εμπιστεύονται απόλυτα - μιλούν ολοένα και περισσότερο ανοιχτά γι' αυτή την ευτυχία που τους έκανε να αφήσουν στην άκρη τα προβλήματα και τις κακές στιγμές του παρελθόντος.

Ο λόγος για τη Δέσποινα Βανδή και τον Βασίλη Μπισμπίκη η καινούργια ζωή των οποίων ήρθε για να ταράξει τα ήρεμα νερά της showbiz, που είχε πολύ καιρό να ασχοληθεί με πρωτοκλασάτους νέους έρωτες και σχέσεις... Η τραγουδίστρια, μετά την ανακοίνωση του διαζυγίου της με τον Ντέμη Νικολαϊδη ύστερα από 18 χρόνια γάμου, δείχνει πιο ευτυχισμένη από ποτέ, έχοντας γυρίσει σελίδα με έναν νέο άνθρωπο στο πλευρό της, που της άλλαξε την κοσμοθεωρία.

Από την Τζώρτζια Συρίχα

Δέσποινα Βανδή Βασίλης Μπισμπίκης

Η σχέση της με τον ηθοποιό και πρωταγωνιστή όπως φαίνεται πηγαίνει από το καλό στο καλύτερο και πολλοί είναι εκείνοι που υποστηρίζουν ότι η επόμενη κίνηση του ζευγαριού είναι η συγκατοίκηση (δείτε εδώ το σπίτι που συναντιούνται κρυφά)...

Οι δυο τους, βέβαια, αποφεύγουν τα πολυσύχναστα στέκια και τις κοσμικές εκδηλώσεις, επιλέγοντας να βγαίνουν σε απόμερα ταβερνάκια στο κέντρο της Αθήνας. “Δείχνει ευτυχισμένη αλλά για την ώρα δεν φαίνεται να την απασχολεί η συγκατοίκηση. Θέλει να ζήσει όσο περισσότερο γίνεται και να χαρεί τον νέο έρωτα που μπήκε και αναστάτωσε τη ζωή της.

Η Δέσποινα πάνω από όλους και όλα βάζει τα παιδιά της και ούτε καν περνά από το μυαλό της κάτι τέτοιο, αλλά ούτε και να επισημοποιήσει την σχέση της, του το ξεκαθάρισε από την αρχή”, μας μεταφέρει πρόσωπο από το στενό της περιβάλλον, που υποστηρίζει ότι ο χρόνος θα παίξει πολύ σημαντικό ρόλο στη διάρκεια του δεσμού αλλά και στις πιο σοβαρές αποφάσεις του ζευγαριού.