Ξέσπασε η Αναστασοπούλου: «Με προσβάλλει που...με παίρνουν τηλέφωνο μόνο για το #metoo»

«Δε νιώθω ακόμα ικανοποιημένη, δε συμβαίνει μόνο στο δικό μας χώρο»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Ξέσπασε η Αναστασοπούλου: «Με προσβάλλει που...με παίρνουν τηλέφωνο μόνο για το #metoo»

Στην κάμερα της εκπομπής «MEGA Καλημέρα» παραχώρησε συνέντευξη η Πηνελόπη Αναστασοπούλου. Με αφορμή στην θεατρική παράσταση που πρωταγωνιστεί «Κυριά επιθεώρηση» η γνωστή ηθοποιός αναφέρθηκε επίσης και στο κίνημα #metoo το οποία απασχολεί ιδιαίτερα καθώς οι εξελίξεις είναι ραγδαίες.

Οι δηλώσεις της Πηνελόπης Αναστασοπούλου

«Δεν μου αρέσει που την τελευταία χρονιά με έπαιρναν μόνο για να κάνω δηλώσεις για το κομμάτι των καταγγελιών, σχεδόν με προσβάλει. Μπορεί να μου στοίχισε επαγγελματικά που μίλησα αλλά θα το έκανα ξανά. Είναι πιο σημαντικό από το να έχω μια θέση στην τηλεόραση».

«Δε νιώθω ακόμα ικανοποιημένη, δε συμβαίνει μόνο στο δικό μας χώρο. Δεν έχουν μιλήσει ακόμα για άλλες πτυχές, όπως το εργασιακό bullying για το οποίο εγώ σκοπεύω να μιλήσω πάλι κάποια στιγμή ακόμα και αν μου στοιχίσει κι άλλο. Δεν είμαι ικανοποιημένη που παίρνουν θέση άνθρωποι που έχουν προσβάλει ανθρώπους όπως εμένα», πρόσθεσε στο ίδιο θέμα.

Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου παίζει στην παράσταση «Η Κυρία Επιθεώρηση» στο θέατρο Βέμπο, ενώ, όπως εξήγησε η ίδια θα παίξει και στην παράσταση «Σκρουτζ».

Στήριξε τον Σερβετάλη η Αναστασοπούλου - «Χρειάζονται άνθρωποι επαναστάτες στη γενιά μας»

Στην κάμερα της εκπομπής Πρωινό μίλησε το πρωί της Τετάρτης (24/11) η Πηνελόπη Αναστασοπούλου, η οποία θέλησε να σταθεί στο πλευρό του Άρη Σερβετάλη, μετά τον σάλο που έχει δημιουργηθεί με την αποχώρηση από την παράσταση, όπως και η Βάνα Μπάρμπα.

«Μπράβο στον Άρη Σερβετάλη. Χρειάζονται άνθρωποι επαναστάτες στη γενιά μας. Είναι πάρα πολύ άδικο να γίνεται κοινωνικός διαχωρισμός. Δεν ξέρω τι θα έκανα αν ήμουν στη θέση των ειδικών, παρ’ όλα αυτά ένας καλλιτέχνης οφείλει να υπερασπίζεται το κοινό του», είπε χαρακτηριστικά η ηθοποιός.