Επιστρέφει στην υποκριτική η Άντα Λιβιτσάνου; - Η αποκάλυψη της

Η αποκαλυπτική συνπέντευξη της ηθοποιού

Αναστασία Χήρα
Youweekly Editor
Επιστρέφει στην υποκριτική η Άντα Λιβιτσάνου; - Η αποκάλυψη της

Η Άντα Λιβιτσάνου υποδέχθηκε στο εργαστήρι ζαχαροπλαστικής της την κάμερα της εκπομπής της Ελένης Μενεγάκη, το πρωί της Παρασκευής 18/3, και μίλησε μεταξύ άλλων για την συνεργασία με τον σύζυγό της που γνώρισε στο Facebook, το μεγάλωμα της ως παιδί χωρισμένων γονιών και τα τρία παιδιά του πατέρα της που λατρεύει. Η ίδια, μάλιστα, αποκάλυψε πως η υποκριτική δεν έχει τελειώσει.

Οι δηλώσεις της Άντας Λιβιτσάνου για την υποκριτική

«Η υποκριτική δεν τελείωσε για εμένα. Μπορεί να επιστρέψω ακόμα και στα 50», είπε μεταξύ άλλων η Άντα Λιβιτσάνου.

Λίγα λόγια για την Άντα Λιβιτσάνου

Η Άντα Λιβιτσάνου (Αθήνα 23 Ιουλίου 1979-) είναι Ελληνίδα ηθοποιός, τραγουδίστρια και επιχειρηματίας.

Μεγάλωσε στην Γλυφάδα. Το όνομα της δεν είναι υποκοριστικό κάποιου ονόματος αφού Άντα ονομάζονταν και η γιαγιά της, που ήταν Ιταλίδα. Είναι απόφοιτη της Ανώτερης Δραματικής σχολής Κ.Ε.Α της Μαρίας-Μπέλλου Σανικοπούλου (1997-2000).

Εκτός από ηθοποιός είναι και τραγουδίστρια. Ήταν η front woman του συγκροτήματος Volt (2008-2011). Έχει συνεργαστεί με τα μουσικά σύνολα του Δήμου Αθηναίων, με τον Γιώργο Κατσαρό και τον Μ. Πλέσσα, τον Ησαΐα Ματιάμπα, τον Lefo-X. Παράλληλα κάνει επιλεγμένες εμφανίσεις με τον σύνθετη Γιώργο Σπανό και μαζί έχουν και ένα ακουστικό cover σχήμα.

Έχει εμφανιστεί με live μπάντα επίσης με επιτυχία σε τηλεοπτικές εκπομπές Χ-factor /Alpha – «Chart Show με τη Ναταλία Γερμανού», Greek idol και στα καλλιστεία για την ανάδειξη της Μις Κύπρος.

Τα τελευταία χρόνια, απέχει από τα τηλεοπτικά και θεατρικά δρώμενα, αφού έχει ανοίξει το δικό της ζαχαροπλαστείο στη Γλυφάδα, το οποίο ονομάζεται «Ada's Little Kitchen» και φτιάχνει η ίδια τα γλυκά που πουλάει, ενώ επίσης έχει δημιουργήσει τούρτες για παιδιά επωνύμων όπως της Σίσσυς Χρηστίδου και της Βάσως Λασκαράκη.